Ik heb sinds 6 maanden de Samsung Galaxy S3. En omdat hij vaak in de avond als ik moet werken leeg is, heb ik de Duracell Portable USB charger 1800mAh gekocht bij de Media Markt in Breda voor € 39,00 Euro.
Wat krijg je bij de aankoop van dit product:
- De Duracell USB Charger
- Stekker-kop
- USB naar Micro USB kabel
(Dit is alleen een Power kabel, geen Data kabel!)
- Omzet stuk van Micro naar mini USB
- Handleiding
Ik ben voor de dure variant gegaan omdat deze automatisch aan/uit gaat, een grotere accu capaciteit en twee USB aansluitingen heeft ten opzichte van zijn
kleine broertje.
De bovenkant met links onder de status indicator, als je deze indrukt kun je zien hoe ver hij vol/leeg is.
De twee USB Aansluitingen.
Het mee geleverde kabeltje is USB naar Micro USB. Er zit ook een omzet stuk van micro naar mini USB bij maar deze staat niet op de foto.
Bij het eerste gebruik had mijn telefoon 18% batterij en de Duracell USB charger was "fully loaded".
Tijdens het gebruik van de Duracell USB charger heb ik mijn smartphone wel gebruikt. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet op de tijd heb gelet.. maar op den duur zat mijn telefoon op 77% batterij en nam vanaf dat punt weer af. De Duracell USB charger heeft mij dus een extra 59% "batterij" gegeven tijdens het gebruik van mijn Smartphone.
Persoonlijk vind ik dit ruim voldoende, aangezien ik hem de hele avond/nacht door heb kunnen gebruiken zonder hem perse aan het stopcontact te hangen.
De Duracell USB charger kan direct in het stopcontact, tijdens dit proces kun je ook je apparatuur aan de Duracell USB charger hangen. Zodra hij volledig is opgeladen kun je hem uit het stopcontact halen en de stekker-kop eraf klikken.
Het stekker kopje is los te maken.
En kan makkelijk weer terug vast te klikken.
Het zou mooier geweest zijn als het stekker kopje in de batterij zelf klikte, nu loop je dus met de charger en het stekker kopje rond.
Ook vind ik het bijgeleverde kabeltje te kort, aangezien de Duracell USB charger in mijn broekzak zit en ik mijn telefoon redelijk hoog vast houd.
Ik heb daarom
deze kabel los besteld ter vervanging van het bijgeleverde kabeltje.
Mocht er wat onduidelijk zijn, laat het weten!