Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi 16GB Titanium Review

16 november 2012, laatste update op 16 november 2012, 4.189 views Rapporteer

Tablet gekocht bij de mediamarkt. In de winkel was hij in de aanbieding, na de pricewatch van T.net geraadpleegd te hebben bleek hij op internet nog €40,- goedkoper. In de webwinkel van de Mediamarkt nota bene! dus in overleg met de verkoper voor gereduceerde prijs meegenomen.
Ik zit voor mijn werk veel in de trein, gebruik de tablet dus veel om films te kijken en op internet te browsen. Dit apparaat heeft geen 3G verbinding, deze heb ik echter ook nog niet gemist. Lang leve de draadloze internetverbinding van de NS!

Pluspunten

• ideaal voor tijdens het treinreizen

Minpunten

• niet zo snel als je misschien zou willen

Ik heb de tablet nu ongeveer een half jaar in bezit. Hij bevalt zeer goed. Hij is niet zo snel als bijvoorbeeld de wat duurdere Acer tablets, maar dit zie je natuurlijk ook terug in de prijs. De snelheid is trouwens niet storend laag, zo worden HD video's zonder problemen afgespeeld.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi 16GB Titanium?

Welke bedoel je met de 'de wat duurdere Acer tablets' ?
bijvoorbeeld deze:
pricewatch: Acer Iconia Tab W700 Zwart

Misschien is het wat vreemd geformuleerd, maar wat ik probeer te zeggen is dat deze tablet met zijn 1GHz en 1GB geheugen niet tot de allersnelsten behoord. Ik vind hem overigens niet storend langzaam. HD films speeld hij prima af, de menu's bewegen vloeiend, ect.