Tweakers
Tweakers
Sinds eergister ben ik de trotse eigenaar van een Nokia Lumia 920. Deze heeft mijn iPhone 4 vervangen.
Mijn iPhone 4 was echt aan vervanging toe en na de iPhone 5, de Samsung Galaxy S3, de HTC X8 en de Nokia Lumia 920 naast elkaar gehouden te hebben kwam er voor mij maar 1 keuze uit; De Lumia 920.
Uiteraard is dit een volledig persoonlijke keuze en heb ik niets tegen iOS / Android (vandaar ook dat ik ze meegenomen heb in de vergelijking).
De keuze voor de Lumia was voor mij doorslaggevend op de volgende punten:
- Camerakwaliteit (foto's maken in lichtarme omgeving is fantastisch)
- Videokwaliteit (Stability / antishake is fantastisch)
- Sync met windows 8 (Yay eindelijk van iTunes op Windows af!)
- Standaard fatsoenlijke navigatie...
[Reactie gewijzigd door Beanie op 26 juli 2024 19:41]
En dan vind je een volledige dag op 1 acculading tegenvallen??? Is dit je eerste smartphone? Want een volledige dag met al bovenstaande functies aan, zul je niet vinden op menig ander smartphone.Ik ben een zware gebruiker (veel bellen, 6 e-mail accounts op push, bluetooth hele dag aan, wifi hele dag aan, facebooken, filmpje / trailer kijken, whatsappen, etc
Dat probleem heb ik ook gezien bij een kennis van mij met WP 7.5. Dan zag hij bij zijn Whatsapp icoon 4 staan terwijl hij ze echt allemaal al had gelezen, heel irritant dus en als dit ook bij WP8 zo is vrij knullig.Sadly, some tiles' notification counters still refuse to reset themselves, and so I'm still stuck with a Facebook tile that shows 8 notifications even though I've checked them all hours ago. Very infuriating.
Ik vind Office 365 nog best aan de prijs. Even heel simpel gezien betaal ik nu niets voor mijn mail. Om dan meteen over te stappen naar 6x EUR 19 in de maand (want 6 verschillende bedrijven) is best een groot verschil.Word het niet eens tijd voor office 365 dan ?