Samsung Galaxy S II i9100 Zwart Review

6 november 2012, laatste update op 6 november 2012, 80 views Rapporteer

Ik ben een zakelijk gebruiker van een samsung galaxy s2. Ik ben werkzaam op een ICT en domotica beheerorganisatie. Ik maak veelvuldig foto’s van apparatuur, serienummers, gebreken, en actiepunten. Deze kan ik doorsturen d.m.v. dropbox, kies air, of gewoon mailen. De flitser geeft mij de mogelijkheid in donkere ruimtes nog scherpe foto’s te maken. Deze telefoon is krachtig voor multitasking en makkelijk te bedienen door het grootte scherm. De accuduur is voor mij voldoende maar mag altijd meer zijn.
Kortom ik ben een tevreden gebruiker.

Pluspunten

• Groot scherm
  • Krachtig
  • Scherpe foto's en video's
  • Flitser

Kortom ik ben een tevreden gebruiker.

Heb jij ook een Samsung Galaxy S II i9100 Zwart?