Speedy kijk eens naar andere reviews, Ik snap dat je je ervaringen met de mensen wilt delen. Maar dit is helaas niet echt van het niveau dat we op tweakers gewent zijn.
Je hebt net 3 "reviews" online gezet maar dit is niet zoals we het hier graag zien.
Ik probeer zo opbouwend mogelijk te zijn met me kritiek. (heb zelf ook nog niet echt goede reviews geschreven)
Een goede review schrijven kost erg veel tijd en als je geen zin hebt om dat te doen voldoet dit natuurlijk wel maar voor een hele kleine doelgroep.
Waar je specifiek nog op in kan gaan in deze review om hem toch iets meer waarde te geven is:
Welke toevoeging geeft de S-pen en waarom is het een toevoeging ten opzichte van je vinger?
Waarom zie je jezelf als veel zijdige gebruiker ? m.a.w. wat doe jij wat een andere gebruiker niet doet op een android tablet en loop je niet toch nog tegen "prblemen" aan waar je toch root acces voor nodig hebt?
En aangezien we toch op tweakers zijn, draai even een paar benchmarks en post of de screenshots, of scores even.
Waarom heb je voor deze gekozen en niet voor een anders soort tablet? en welke afwegingen heb je hierovor gemaakt?
Welke Apps gebruik je dagelijk en voegt de pen hier ook iets aan toe, aangezien je ook een S2 hebt.
Hoe werkt het synchronizeren tussen je tablet en je telefoon? Gaat het allemaal automagisch?
Wat mis je precies aan het niet hd scherm, is het de resolutie, de beeldverhouding?
Nu heb ik in mijn reactie al meer tekst aan vragen besteed dan jou review lang is. Ik denk dat me punt wel gemaakt is
[Reactie gewijzigd door boombes op 3 augustus 2024 14:13]