Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium Review

Renzzie
5 november 2012, laatste update op 5 november 2012, 1.285 views

Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium

Het punt van deze 'review' is om jullie te waarschuwen.
Deze tablet heb ik uitgezocht omdat ik een goedkope tablet zocht met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een leuk scherm.
De tablet vertoonde direct problemen. Tablet was erg traag, aanraakscherm werkte niet altijd goed en de accu had vreemde kuren. Het batterij % dropte zonder reden met 30% of meer. Dit euvel deed zich ook nog voor na een aantal keer de accu leeg te laten lopen en helemaal op te laden.
Tablet teruggestuurd, nieuwe gekregen. Zelfde probleem. Weer teruggestuurd, wacht nu op mijn geld terug.
Conclusie:
Niet kopen.

Pluspunten

• Mooi helder scherm
  • ziet er solide uit

Minpunten

• 2x defecte accu
  • slechte touch gevoeligheid
  • erg traag

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Het punt van deze 'review' is om jullie te waarschuwen.

Conclusie:
Niet kopen.

Heb jij ook een Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium?

Ik zou dit euvel niet zo dadalijk op een defecte accu durven steken. Een fout in de constructie van het toestel dat een zeer hoog stroomverbruik veroorzaakt (kortsluiting) kan ook aan de basis liggen van de problemen.
Dan zou "bouwkwaliteit en robuustheid" laag moeten scoren en "accuduur" niet echt beoordeeld kunnen worden.
Neemt niet weg dat dit verhaal nooit tot een goede algemene beoordeling kan leiden.
Zou ook goed mogelijk kunnen zijn, maar dat valt natuurlijk lastig te bevestigen. Het leek mij het meest voor de hand liggend om het kopje 'accuduur' te gebruiken, omdat door dit gebrek de accuduur erg laag was.

Wel jammer van dit product. In de basis is het best een mooie tablet. Als ze in de volgende versie dit euvel verhelpen en er een Cortex A9 indoen, is het absoluut een goede tablet.
Anoniem: 496561 20 februari 2013 10:49
Ik heb 'm ook gehad.
Die accu is echt vet vet slecht. Van 80% in ene naar 30% zakken.
Toen heb ik een andere gekregen. Ook deze had het zelfde probleem.
Uiteindelijk heb ik m gerolen voor een Asus.
Ook het serven op internet is ronduit K*t... Type je iets in op google (als je daar al komt) duurt het een eeuwigheid voordat de letters in de zoekbalk komen, en uiteindelijk een jaar of 3 voordat je op de site bent.

Hij ziet er zo aantrekkelijk uit, met alle poortjes aan de zijkant en zijn mooie design.
Maar dit is echt de grootste kat in de zak die je maar kopen kunt.