@Thazip: In een andere userreview op tweakers van begin oktober (spam / reklame review, weet niet of het nog zichtbaar is, kan 'm zo snel niet meer vinden) was uitgelegd in de comments dat het wel kon, maar niet zo (heel) simpel.
Er zit een systeempje in het draai systeem (of in de molen) dat bijhoudt hoe vaak de funnel gedraaid is / gebruikt is. Ergens na 20x gebruiken herkent ie dus dat de funnel nu wel leeg moet zijn en weigert hij 'm te gebruiken. Ik geloof dat er dus ook een handigheidje in zit dat herkent dat je dezelfde funnel er uit en weer er in doet. Ergens zit een schroefje wat langzaam draait, en weer gereset wordt als je een (nieuwe) funnel er in doet. Door dat schroefje vast te zetten / lijmen kon je dezelfde funnel blijven gebruiken, en dan dus gewoon bijvullen met bonen naar keuze.
@-LA-: Zakelijke bonenmachines meestal wel, kan zijn dat het een primeurtje is voor thuis. Maar het gaat nog steeds tergend langzaam, en kost nog steeds +/- 0,25ct per kopje dan....
Ik denk dat de meeste mensen met bezoek nog steeds zeggen / denken: "veel mensen, ik zet wel een ouderwetse pot koffie" meer vanwege de prijs dan de tijd / moeite