Onlangs kwam ik op V&A een advertentie tegen, die een LG KU990 Viewty aanbood. Aangezien ik reeds een jaar of twee m'n SE w800i had, wou ik wel eens een vernieuwing en heb dus deze Viewty gekocht. Kheb hem nu een kleine week en heb reeds zeer veel zitten testen. Hieronder mijn voornaamste plus en minpunten.
De doos
Alles zat strak verpakt in een mooie doos, alle kabeltjes mooi in doosjes, netjes op hun plaats, gestapeld, .. De zin om de nieuwe telefoon te testen werd plotseling erg groot. Alles was echt super ingepakt, ook al is dit raar om te zeggen.
Featureset
Op gebied van aantal mogelijkheden die de gsm heeft, kan ik niet klagen. Van touch-screen tot 5mp-camera, mp3-speler, divx ondersteuning, .....
[Reactie gewijzigd door HellStorm666 op 25 juli 2024 09:48]
opstarttijd is ongeveer half minuutje, hij reageert (naar mijn behoeven) voldoende snel, kheb er een 2gig micro sd kaartje in, die ongeveer half vol staat. reactietijd vind ik niet traag, maar natuurlijk ook niet supersnel, duwen = 0.5 sec dan is het er, stoort nietis de telefoon snel, dat wil zeggen, start hij snel, bladerd hij snel door het menu, en kan je snel achter elkaar op de letters drukken tijdens sms-en?
het geluid vind ik zeer goed, volume ervan ligt hoog, en zelfs al staat hij op het hoogste, is hij nog steeds hoorbaar zonder ruis of dergelijke, alleen de oortjes (zoals ook in de review vermeld) vind ik niet gemakkelijk. ze geven wel goed geluid, maar ze blijven (in mijn oren tochhoe is het geluid, zowel via speaker als via eigen oordopjes?
foto's zijn op het eerste zicht beetje aan de mindere kant, maar eenmaal je gaat beginnen spelen met iso-waarden en handmatige focus etc.. dan zijn ze behoorlijk goed. (natuurlijk nog niet te vergelijken met een echte 5mp camera, maar ze zijn wel zeer degelijk van kwaliteit)hoe zijn de foto's, met name de ruis en scherpte en kleurenechtheid. kan je ook veel instellingen doen aan de camera?
dit werkt, na meermaals te proberen, echt niet. als je in een profiel je geluid van sms'n en bellen uitzet, dan kun je niets meer aan dat profiel veranderen, de wekker gaat gewoon trillen.. ook jammer is dat dan (op profiel stil of alleen trillen ofzo) de 'bevestigingstril' ook wegvalt, maar eenmaal je het touch-screen gewend bent, valt dit wel mee. kheb em persoonlijk slechts in de les op stil staan, het went..het is bij bijna alle telefoons mogelijk om profielen te beheren.
als je het stil en alleen trillen profiel aanpas en daar in zet dat alarmgeluiden wel mogen.dan moet de wekker altijd werken.