Ik kan me niet geheel herkennen in de review, ik bezit dezelfde printer, ik heb de foto instelling gebruikt met photo glossy papier en moet zeggen dat de kwaliteit erg goed is, zeker voor de prijs van het apparaat.
Ik verbaas me dat hier net als een andere review vermeld wordt dat de snelheid zeer traag is. Met een simpele zwart-wit print ben ik luttele seconden bezig, een echte kwaliteit print 13x18 duurt wel lang, rond 2 minuten, volgens de specs 89sec dus klopt wel redelijk. Ik zou hem terugsturen met de melding dat de snelheid niet klopt, er is altijd wat seconden uitloop bij printers, maar als het 1 per minuut is, is dat wel erg extreem, je hebt sowieso garantie.
"Hij zal echter inkt slurpen, ook al print je niets." <- deze zin voegt niet echt wat toe of is er meer aan de hand? De originele cardridge heeft helaas inderdaad niet bepaald veel capaciteit: 3,5 ml dus ook niet gek dat het snel leeg is.
De originele kleuren CR kosten bij elkaar meer dan 1 CR van een ander merk, dus zeker een duur grapje, maar ga je even snuffelen bij de huismerken heb je de 3 kleuren + zwart die samen 54 ml leveren voor zo'n 7 euro meer. Het frapante is, dat je met deze inktprijzen hem ook gewoon opnieuw kunt kopen met volle inkt cardridges. En dan verkoop je de oude voor de helft, heb je cardridges dus voor de helft van de prijs
Ik mis nog wat info in de review over het geluid tijdens printen, dat vind ik het grootste minpunt van de printer, bij mij is het alsof het apparaat aan het eind van z'n latijn is. Schijnt ook een bekend fenomeen te zijn. Een ander minpunt is het missen van de usb-kabel in de doos, wat blijkbaar normaal is. Dat is zelfs zeer vervelend voor mensen die weinig verstand van printers hebben en dan deze moeten aansluiten. Voor de rest is hij inderdaad kinderlijk makkelijk te installeren en bedienen.