Dell UltraSharp U2713HM (excl. Displayport kabel) Zilver, Zwart Review

29 september 2012, laatste update op 29 september 2012, 174 views Rapporteer

De monitor sinds een paar dagen in huis, kan er alleen nog maar met lof over praten.
Tis werkelijk waar een prachtig ding en het geeft prachtige kleur weergave en zwart waardes.
Natuurlijk zijn deze scores allemaal gebaseerd op een korte gebruiks duur, en deze Review zal ik nog updaten met wat in mijn mogelijkheid is om te updaten, ik heb geen calibratie apparatuur en dergelijke..
Maar tot nu toe bevalt hij mij prima, monitor voelt heel degelijk aan, op alle mogelijke manieren is de voet te verstellen, en de hoge resolutie is werkelijk waar prachtig in games.

Heb jij ook een Dell UltraSharp U2713HM (excl. Displayport kabel) Zilver, Zwart?

Ik zal hem nog uitbreiding, maar voor nu voldoet dit en zullen de punten nog minder of juist nog beter worden.. maar in mijn ogen is dat bijna niet mogelijk. ;)