Corsair Vengeance K90 (International English) Review

27 september 2012, laatste update op 27 september 2012, 33 views Rapporteer

Een zeer kwalitatief toetsenbord vind ik.
Het is even wennen, want hiervoor had ik een gewone Logitech toetsenbord. En het is een hele stap om weer terug te gaan naar een mechanische toetsenbord.
Ik heb het even vergeleken met een oude IBM toetsenbord die ik nog heb, die heeft ook zo'n stevig gevoel, goede feedback, en een extra "klik" als je een toets indrukt. Wat fijn-nostalgisch klinkt, maar uiteindelijk zou het waarschijnlijk irritant zijn denk ik.
De Corsair Vengeance k90 is dus een goede aankoop.
Alhoewel ik nog uitpuzzelen hoe ik de game-toetsen voor speciale commando's in Diablo 3 en Starcraft 2 moet instellen.
Een aanrader dus!

Een zeer kwalitatief toetsenbord vind ik.
De Corsair Vengeance k90 is dus een goede aankoop.
Een aanrader dus!

Heb jij ook een Corsair Vengeance K90 (International English)?