Thermaltake MO-BLK002DT Review
23 september 2012, laatste update op 23 september 2012, 30 views
Rapporteer
Ik heb onlangs deze muis gekocht. Hij kwam goed aan en was meteen te gebruiken nadat ik hem aangesloten had. Er zat echter geen software in de doos en deze is ook niet gemakkelijk te vinden op het internet. Het grootste probleem dat ik echter heb met deze muis is dat als ik hem iets te lang optil hij het zeker 2-3 seconden niet meer doet. Hij gaat dan in een soort standby modus en gaat na een paar seconden pas weer aan. Er zijn nogal wat mensen te vinden die op verschillende forums hebben gepost dat ze hetzelfde probleem hebben, zelfs op het officiele thermaltake forum, maar er staat nergens een oplossing.
2 van 5 sterren (Slecht)