Apple EarPods (met 3,5mm connector) Wit Review
Ik heb de EarPod's woensdag (19 September 2012) besteld bij Take It Now en vrijdag (21 September 2012) zijn ze bezorgd. Je kan het beste een mesje pakken om de verpakking te openen, anders gaat het een lastig klusje worden. Als je de plastic verpakking open hebt kan je er een Wit doosje uithalen, daarin zit: - Een Travel Case met de Earpods erin - Handleiding en garantie boekje De Travel Case is zeer handig als je ze vaak meeneemt, zo raken ze niet in de knoop en gaan ze minder snel kapot. Het geluid is heel goed, zeker als je nog eens naar de prijs kijkt. Ik heb even het Frequentie berijk getest: 28Hz t/m 9/10KHz kan ik horen, niet slecht dus. Ik heb dit getest met demo geluiden (Lossless natuurlijk) Lage tonen zijn goed te horen wat bij...
Pluspunten
Frequentie bereik Travel case
Minpunten
Kabel is wit en wordt snel vies De knoppen werken niet allemaal met Android

- Een Travel Case met de Earpods erin
- Handleiding en garantie boekje

Het geluid is heel goed, zeker als je nog eens naar de prijs kijkt.
Ik heb dit getest met demo geluiden (Lossless natuurlijk)
Lage tonen zijn goed te horen wat bij de oude oortjes van Apple wel anders is.
Ik luister zelf veel House en Dubstep, de lage tonen heb ik echt gemist bij de oude Apple oortjes maar nu kan ik volop genieten.
Ik heb het vergeleken met mijn Sony SS-TSB3's, de lage tonen zijn bij de Sony Speakers iets dieper, maar daar blijft het bij. Ik hoor geen duidelijk verschil in hoge tonen.

De EarPod's blijven goed zitten in mijn oren in tegenstelling tot de meeste andere oortjes.
Dit is natuurlijk voor iedereen anders maar voor mij zijn ze perfect.

De Volume knoppen werken zoals verwacht allemaal goed op mijn iPod Touch, als ik ze aansluit op mijn HTC Sensation (Rom: Paranoid Android JB | Muziek speler: Player Pro) dan werken de volume knoppen niet, de middelste knop wel, daarmee kan ik pauzeren, volgend nummer, vorig nummer en Voice Control gebruiken. Als ik dit werkend krijg dan zal ik het gelijk erbij zetten!
Dit is onmogelijk op non iProducts door een patent van Apple

Apple vraagt naar mijn mening deze keer best weinig voor de EarPods, normaal zijn de prijzen voor Apple's producten veel hoger.

De adviesprijs is €29,-
Al met al zijn de EarPod's zeer goede oortjes, en zeker niet al te duur.
Zoek je oortjes die niet al te duur zijn dan kan ik deze zeker aanraden!
Heb jij ook een Apple EarPods (met 3,5mm connector) Wit?
de normale oordopjes waren ook 20 of 30 toch? dus wel logisch dat deze ook zo zijn.
verder een nette review!
En beter is meestal ook duurder.
De EarPods zijn volgens mij de gene met de beste Prijs/Kwaliteit verhouding als je ze vergelijkt met andere Apple Producten.
[Reactie gewijzigd door TimvH op 26 juli 2024 03:47]
En bij welke liedjes heb je het getest? Welke verschillen merk je? (ja sorry daar ben ik écht benieuwd naar)
Maar voor de rest een hele mooie review met mooie koppen. 4* daarvoor!
Ik heb ze pas sinds gisteren en heb ze nog niet uitgebreid getest, ik zal dit nog doen en toevoegen aan de review
Dit zijn overigens GEEN in-ears
[Reactie gewijzigd door TimvH op 26 juli 2024 03:47]
Het idee achter de earpods vind ik wel weer al vind ik het toch wel verdacht veel op in ear lijken...
Kwaliteit van de Sennheiser kan ik niet zeggen aangezien ik die nog nooit heb gebruikt.
Kijk hier maar eens voor wat reviews
Als ik in de bus zit kan ik bij sommige mensen compleet meegenieten met hun muziek ( en dit ervaar ik als storend ). Met mijn huidige sennheiser cx-400 heeft niemand hier, volgens mij, last van. Hoe zit het met deze dopjes?
Thx
Ik heb hier ook nog niemand iets over horen zeggen.
Als deze dopjes "slechts" bereik hebben tot 10Khz zijn ze waardeloos.
(Denk echter dat het met het gehoor bereik van onze tester te maken zal hebben.)
maar met 30 euro niet te duur en voor degene die inear vervelend vinden is die mischien weer een alternatief om te overwegen
:strip_icc():strip_exif()/u/392222/crop59d268ad5e1b4_cropped.jpeg?f=community)
/u/381607/have%2520a%2520nice%2520day%2520-%2520small.png?f=community)