Aerocool Strike-X Air Review
mooie kast om je systeem super cool mee te houden. ziet er strak uit.en alles werkt goed. het enige wat ik wat minder vind is dat de dingen om je HD's mee vast te zetten van plastic zijn. het zelfde geld voor de voeding. verder moet je ook opletten dat de kabeltjes van de voeding naar het moederbord aardig lang moeten zijn. ik had me daar in verkeken en heb een kabeltje moeten verlengen met een paar kroonsteentjes . verder een absolute aanrader!
Pluspunten
ziet er goed uit en je kan overal makkelijk bij
Minpunten
moederbord en voeding ver van elkaar, hd en voeding bevestigingen zijn van plastic
Beoordeel deze review:
ik snap niet waarom hij dit er niet bij heeft gezet maar voor alsnog: