Samsung Galaxy Nexus i9250 Titanium Review

Verwijderd
11 september 2012, laatste update op 11 september 2012, 44 views Rapporteer

Ik gebruik de Nexus nu een half jaar en heb hier nog geen enkel probleem mee ervaren. Het design vind ik mooi ( voornamelijk de buiging in het glas is stijlvol ).
Het bereik hangt natuurlijk voor een groot deel af van de provider die je hebt, maar aan het toestel zal het niet liggen.
De accu duur is prima, het biedt meer de functionaliteiten van een laptop/tablet en als je hier optimaal gebruik van maakt gaat de accu ongeveer 24 uur mee.
De cleane versie van google android werkt uitermate soepel zeker na de update Jelly bean.

Pluspunten

• Strak design, gebruiksvriendelijk, Smooth, degelijk.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Nexus i9250 Titanium?