ASRock Z77 Pro4-M Review
10 september 2012, laatste update op 10 september 2012, 48 views
Rapporteer
hallo,
ik wil hier inhet kort weergeven wat ik van de service van asrock vind.
ik ben in de gelukkige situatie dat ik vlakbij een distributiecentrum woon van asrock.
mijn eerste moederbord was dood na kortsluiting van de voeding bleek achteraf, kreeg van de serviceafdeling gewoon een nieuw moederbord mee compleet met nieuwste bios en usb 3.0 bracket.
thuis gekomen aangesloten, toen bleek dus dat mijn voeding defect was.
wel werd mij de mogelijkheid geboden om langs te komen om te kijken of mijn cpu niet ook defect was, alles werd netjes getest.... alles deed het nog...
een nieuw moederbord gekocht, zelfde type.
besteld bij komplett.nl, netjes de volgende dag bezorgd ( s'avonds om 18.00 besteld)
bord geinstalleerd, draaide netjes.
3 van 5 sterren (Voldoende)
hallo,
ik wil hier inhet kort weergeven wat ik van de service van asrock vind.
thuis gekomen aangesloten, toen bleek dus dat mijn voeding defect was.
een nieuw moederbord gekocht, zelfde type.
bord geinstalleerd, draaide netjes.
na een paar dagen besloten om bios update te doen ivm vastlopen pc.
tijdens de instant-update van de bios liep de pc weer vast.
geen bios meer, niet meer opstarten.
heb wederom contact gezocht met asrock,
asrock is zo vriendelijk om een nieuwe bios chip te flashen en deze op mijn moederbord te plaatsen.
SUPERSERVICE VAN ASROCK NEDERLAND!