ASUS N76 Series N76VM-V2G-T1023V Review
5 september 2012, laatste update op 5 september 2012, 120 views
Rapporteer
Ik heb deze laptop N76VM T1023 nu 2 maanden en ik heb nu al spijt van mijn aankoop.
Ik gebruik hem zakelijk en heb hem met name gekocht om wat betere prestaties te hebben. Mijn oude laptop is slechts een i5 met 4GB en 500GB. Deze Asus heeft en i7 met 6Gb en video geheugen.
Tot nu toe is mijn oude i5 op vele gebieden sneller. Ik heb het gevoel dat met name de harde schijf van de Asus heel erg traag is, maar teven geloof ik niet dat deze i7 2 processoren heeft die gelijktijd wt kunnen doen.
Ik heb de instellingen al op maxiamle performance (ipv energie savers) gezet, de Windows 7 uiterlijk naar Classic terugezet en ook in Windows zelf maximale performance.
Het helpt allemaal niks.
Tevens is het toetsenboord verschrikelijk.
Ik moet...
3 van 5 sterren (Voldoende)
Het helpt allemaal niks.
Tevens is het toetsenboord verschrikelijk.
Ik moet verschrikkelijk hard op de toetsen slaan om te zorgen dat alle toetsaanslagen ook werkelijk doorkomen. Vooral de O komt vaak niet door. Of als ik te snel 1 toets 2 maal indru.
Wat ook niet handig is is de opdeling van de harde schjf in 2 partities. Ik zou dat natuurlijk kunen oplossen, maar had liever gewoon 1 HD gehad.