Asus N56VZ-S4035V Review

2 september 2012, laatste update op 16 november 2012, 1.021 views Rapporteer

Ik heb de asus N56VZ-S4035V in augustus gekocht, voornamelijk omdat ik met mijn opleiding veel met photoshop illustrator en indesign moet werken, zelf edit ik ook vidieo's en die core i7 kwam daarbij zeker van pas!
wat er mee word geleverd asus laptop in een fraaie doos, standaard boekjes, doekje voor scherm, en ee ''bass box' je merkt eigenlijk geen verschil als je hem aan sluit, geluid van de laptop zelf is verder echt geweldig!
wat me als eerste opviel was hoeveel asus software er op staat.. ik had toen ik voor de eerste keer opstarte 130 processen aan staan!
ik heb geen herinstalatie gedaan maar gewoon programma's vewijderd en uitgeschakeld. nu runnen er nog 75 als ik opstart!
specs
NVIDIA® GeForce® GT 650M with 2GB DDR3...

Pluspunten

• goede prestaties
  • strak design
  • mooi scherm
  • kwaliteit geluid

Minpunten

• veel asus software waar je niks aan hebt

specs

NVIDIA® GeForce® GT 650M with 2GB DDR3 VRAM
8gb DDR3 1600 MHz
750GB 7200rpm
Intel® Core™ i7 3610QM Processor

bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit is erg stevig! het scherm is ook stevig en zit goed vast, schut dus niet als je de laptop beweegt, verder las ik veel over defecte toetsen en een touchpad dat bol staat, bij mij is het touchpad oke! ik heb alleen als ik de ''6'' indruk dat die niet altijd reageerd dan moet ik meerdere keren kilkken, maar aangezien ik het numpad altijd gebruik heb ik hier geen last van.

ook ben ik nogal vrij robuust met mijn spullen, tot nu toe geen beschadegingen, laptop is al keer van tafel gevallen ( in laptop tas) en een keer van de bank zonder tas.

Beeld kwaliteit

beeld kwaliteit is echt super! ik had hiervoor een samsung rs510 en het verschil in beeld is echt heeel erg groot de kijk hoeken zijn ook erg goed en in de zon geen weerspiegeling door het matte scherm!

temperatuur & game prestaties

ik gebruik het programma speedfan voor de temperatuur

idle temp:

GPU: 35c
CPU: 30c

tijdens het converten van een 1080p video loopt de temperatuur snel op cpu usage is zoon 95% en het geheugen 60% de cpu temp blijft hangen rond de 80/85 graden, erg hoog vind ik zelf..

onder het gamen is de gpu temp zoon 65/70 graden en de cpu rond de 40 /45

COD 4

alles verry high
2xaa
fps komt niet onder de 30 en is max 100

ik heb geen bench gedaan maar gewoon het gemiddelde genomen

Accu

de accu is tijdens het gamen met zoon 1 uur wel zo goed als leeg.

tijdens het internetten / en youtube voor muziek

doe ik ongeveer 2 uur en 45 min met de high performance aan en met helderheid 100%!

Heb jij ook een Asus N56VZ-S4035V?