Inleiding Ik was al een tijdje op zoek naar een geschikte opvolger voor mijn 3 jaar oude GTX 285 (zie ook productreview: Asus ENGTX285/HTDI/1GD3 review door tweaker2010) Na het lezen van verschillende reviews was duidelijk dat het weer een Asus zou worden (vanwege de goede koeler en prestaties) alleen twijfelde ik nog tussen de pricewatch: Asus GTX670-DC2-2GD5 en de pricewatch: Asus GTX670-DC2T-2GD5. De TOP-versie is door Asus overgeklokt en dus wat sneller, maar dat kun je met de gewone versie evt ook zelf doen. Uiteindelijk heb ik besloten om voor de 30 euro goedkopere gewone GTX 670 te gaan omdat de TOP-versie heel slecht leverbaar is. Vanochtend stond de...
Bedankt voor de tip! Dat ga ik even proberen. Op welke kloksnelheid heb je hem overgeklokt?@tweaker2010
Je kan de driver nog updaten, deze geeft veel preformance extra
Ik heb inmiddels de driver update uitgevoerd en nu kom ik tot een score van 8499 ipv 8230.Ik heb 2 weken geleden ook de Asus gtx670 besteld, ook deze versie. Mijn score van 3dmark is in ieder geval veel hoger. Als ik hem niet overklok heb ik deze score:
[Reactie gewijzigd door -Bas op 24 juli 2024 01:32]
Thnx! De kaart waar je naar linkt is trouwens de GTX670-DC2T-2GD5 (de Top versie dus) maar de koeler die gebruikt wordt is dezelfde.Net onderbouwde review, er staat alles in wat je wilt weten.
[...]
Hier kan je checken wat de noise output is en de Asus wint het.
[Reactie gewijzigd door Phasis op 24 juli 2024 01:32]
No problem. Bedankt voor de info en veel succes ermee!Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik mijn bevindingen even hier deel. Ik hoop dat anderen hier wat aan hebben.
Het blijft een lastige keuze maar ik denk dat ik voor de Asus ga.
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 24 juli 2024 01:32]
Heh, een gtx 670 voor deze prijs mag dit niet hebben.. dan blijkbaar toch niet zo goed als de OC versies van de gtx 670's?Ik merkte net trouwens bij BF3 dat het beeld wel wat hapert,
[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 24 juli 2024 01:32]
[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 24 juli 2024 01:32]