Ik heb sinds een paar maanden ervaring met deze camera en moet zeggen dat ik er niet echt tevreden mee ben. Ik had al zo'n gevoel dat het niet erg super zou zijn voor rond de 100 euro maar het valt me erg tegen. Gelukkig heb ik het zelf niet gekocht, maar mijn vriendin, maar toch.
Ten eerste gaan de batterijen erg kort mee. Zelfs met speciale fotobatterijen zeurt het al binnen een dag dat die op zijn. De camera een paar keer aan/uit zetten en het werkt weer een tijdje, maar het verslindt gewoon de batterij.
Verder weet ik niet of het door de (milde) kou kwam, rond de 5 graden maar de camera flipte helemaal op wintersport. Beeld spontaan op zwart, niet aangaan niet uit, bij het switchen tussen view en fotograferen spontaan uit, etc. En niet alleen maar overdag buiten, maar ook s'avonds in het appartement. Mijn eigen Canon Ixus 65 had hier helemaal geen last van.
Tot overmaat van ramp heb ik het gisteren ook nog eens uit mijn hand laten vallen. Wel in beschermhoesje en van een meter hoogte maar het plastic is nu al gebarsten. (Weer) Mijn Ixus65 kan gewoon niet kapot! Ik vind dit nogal slecht van Canon.
De camera is groot en lomp, probeert op de betere Powershots te lijken (A80, etc.) maar faalt daar jammerlijk in. Het enige...
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 232701 op 23 juli 2024 07:38]