HTC One S Grijs

Tweakers

Tweakers zegt: 7

HTC One S Grijs Review

10 juli 2012, laatste update op 10 juli 2012, 83 views Rapporteer

Als er niet 1 heel irritant probleem was met mijn HTC One S zou hij van mij een heel goede beoordeling krijgen. 95% van de tijd doet hij goed wat hij moet doen. Op bepaalde momenten (soms een week niet, soms verschillende keren in een uur) lijkt het alsof de home knop constant bediend wordt. Het is een probleem wat vaker voorkomt (voorbeeld). Als ik contact opneem met de klanten service in België doen ze alsof dit iets nieuws is. Ze proberen de verantwoordelijkheid zelfs op de netwerk operator af te schuiven. Als je een high-end smartphone koopt verwacht je toch een betere service!

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een HTC One S Grijs?