Samsung Galaxy S II i9100 Zwart Review

2 juli 2012, laatste update op 2 juli 2012, 32 views Rapporteer

Hallo mede Tweakers, Ik ben pas sinds vandaag lid van Tweakers.net maar ken deze site al enkele jaren nu en is ook mijn favoriete techsite geworden. Maar nu even over de telefoon... Waarom een SGS11? Ik had een Nokia N97 Mini gekregen van mijn vader omdat hij een iPhone 4S had gekocht. Maar deze telefoon beviel me niet goed, vooral het OS niet. En aangezien een telefoon wel genoodzaakt was om bereikbaar te blijven en genoeg Apps naar keuze die er zijn in de Play Store viel mijn keuze snel op de S11. Ik had ook maar een budget van 370 euro en deze kostte bij Typhone 365 euro dus mooi binnen het budget. Design en uiterlijk. De telefoon voelt uitstekend aan, niet te groot niet te klein en is erg dun en licht. Enigste minpuntje is...

Hallo mede Tweakers,

Maar nu even over de telefoon...

Waarom een SGS11?
Maar deze telefoon beviel me niet goed, vooral het OS niet.

Design en uiterlijk.
Enigste minpuntje is het plastic klepje aan de achterkant. Het klepje is heel erg dun en bij het open maken van de achterkant dacht ik dat ik hem zou overbreken.

Scherm.
Het scherm is echt geweldig. Niks op aan te merken!
Kleuren zijn heel helder en geen enkel pixeltje te zien op mijn schermpje.

Android.
Het was toch even wennen in het begin.
Ik heb heel lang met een iPod en een iPad gewerkt en dan zie je toch dat het OS iets anders in elkaar steekt.

Ik vond het jammer dat ik verplicht was een Google account aan te maken om toegang te krijgen tot de Play Store want voorderest doe ik niks met mijn Google account.

Voorderest zit Android wel goed in elkaar, genoeg keuze kwa app's in de Play Store en Samsung bied zelf ook nog wat leuke app's toe.

TouchWiz 4.0.
Ik vind het een minpuntje. Het ziet er niet echt geweldig uit zoals bij HTC met Sense.
Gelukkig is er de mogelijkheid om alles te verwijderen en zelf weer vast te pinnen.

Accuduur.
De accuduur van dit toestel vind ik toch erg tegen vallen.
Als ik de telefoon normaal gebruik met s'morgens 100% (bij normaal gebruik: twitter, internet, youtube) krijg ik s'avonds de melding alweer dat de telefoon bijna leeg is.

Camera
Geweldige foto's en super video's kun je hiermee opnemen. Echt een pluspunt!

Conclusie.
Geweldig toestel voor een mooie prijs!

Foto's.

Heb jij ook een Samsung Galaxy S II i9100 Zwart?