HP Pavilion dv6-3170ed (LH737EA) Review

15 oktober 2012, laatste update op 15 oktober 2012, 63 views Rapporteer

Na aanschaf van deze laptop maakte hij meteen al veel geluid. Na een aantal maand gebruiken begon hij uit te vallen omdat hij te warm werd. Dit hebben meerdere mensen bij deze laptop. Puur om deze reden raad ik hem aan hem niet te halen!
Nu 26-06-2012, jaar naar aanschaf ga ik nieuwe koelpasta bestellen en dat erop maken. Tevens ga ik hem 100% schoon maken, kijken hoe hij dan draait.
Schoongemaakt, het zag er niet uit. Nu 3 en half maand later was die weer even warm zoals eerder. Hij is afgelopen weekend gesneuveld. Waarschijnlijk moederbord kapot door de hitte..
Erg slecht product. Meer ellende mee gehad dan gemak

3 van 5 sterren (Voldoende)

Erg slecht product. Meer ellende mee gehad dan gemak

Heb jij ook een HP Pavilion dv6-3170ed (LH737EA)?