Ik kocht deze aan de prijs zijnde trekstor i.beat organix silver, zoals te zien is op:
mp3 en fm radio speler / voice recorder vanwege de kerstbonus en het feit dat ik mijn mp3 speler toch wel erg miste af en toe de laatste 3 maanden dat ie weg is en welke ik inmiddels als verloren beschouw.
De trekstor kwam uit de query bus rollen omdat ik o.a. zocht naar: auto-shut off, lange batterij duur, software ivm mp3 maken en rippen, fm radio met presets, equaliser, alarm, klokje, voice recorder.
Echter de teleurstelling begon al vlug, ipv de opgegeven 3 uur laden voor 25 uur muziek, bleek dit 5 uur en ongeveer 8 uur muziek (90% mp3, 10% fm radio ivm nieuws) en gezien mijn goede gehoor, op volume 10, en da's voor velen zacht te noemen.
Het 'alarm' is het automatisch aangaan van het apparaatje, maar zonder oordopjes in merk je er dus geheel niets van.
Het klokje zie je alleen bij opstarten en werkt dus eigenlijk exclusief voor de auto shut-off en het 'alarm'.
De bijgeleverde software, Magix mp3maker...? key code voor de SE versie niet meer geldig, ja al contact gehad rechtstreeks met magix.
Het geluid dan, mede door de standaard bijgeleverde 32 ohm's Sennheiser oordoppen had ik goede hoop. Het viel tegen, weinig bas, na equalisen wel wat, maar dan hoge tonen vervorming. Mijn vorige 29 euro kostende klonk beter (helemaal met de later en betere bij-gekochte creative oordopjes)
Knopjes luisteren erg nauw kwa hoe ze in te drukken.
Menus onlogisch, EN telkens net even anders per te gebruiken toets en de locatie waarvandaan je in een andere functie wilt schakelen.
MP3 overgang van einde nummer naar volgende nummer: 'langdurig'
Kortom, voor mij een spijt-aankoop, maar niet geheel een miskoop, wel voor te veel geld (84 euro incl verzending.)