Featureset:
Het is een zeer goede mobiel met de 1,2Ghz processor kan je zowat alle spelletje spelen zonder enkele hakkelingen! Hij is ook er goed in multitasken als je bijv. een spelletje speelt en je moet snel even een smsje schrijven is dat zo gedaan!
Bereik:
Ik heb nooit echt last gehad van slecht bereik bij mij in de omgeving (Smallingerland) heb ik altijd super goed bereik!
Accuduur:
Over de accuduur ben ik wat minder te spreken, hij is er snel leeg.
Wanneer je even intensief bezig bent met het toestel gaat het heel snel.
Een minpunt dus
Gebruikersgemak:
Hij is zeer makkelijk in gebruik! Vooral, omdat ik al eerder een Android smartphone heb gebruikt.
Wanneer je het al eerder hebt gebruikt, verandert er bijna niets, alleen moet je je dingetjes weer even opnieuw instellen...
Design:
Ik vind hem erg mooi, alleen een nadeel is hij is erg licht en het achterkantje van de mobiel is van plastic, dat voelt een beetje goedkoop aan voor zo'n goed toestel.
Bouwkwaliteit:
Hij zit goed inelkaar nergens uitstekende hoekjes, alles mooi rond afgewerkt, Top!
Alleen het achterkantje is een beetje gevaarlijk, want ik denk als je hem te vaak eraf haalt gaat het plastic kapot die het klepje moet tegen houden.
Stabiliteit:
Ik kan hem altijd vertrouwen hij zeer makkelijk in gebruikt en je kunt meteen doen wat je wilt doen.
Het enige dat mij telkens een beetje iriteerd is, wanneer ik een gesprek wil afkappen, dan wil het touchscreen niet goed meewerken, dan moet ik een aantal keren drukken voordat er wordt opgehangen.
Opnamekwaliteit:
De opnamekwaliteit is GEWELDIG!
Ik ben laatst naar Disneyland parijs geweest en heb daar hele mooie filmpje kunnen maken in 1080p HD
Ik vind bijna dat deze camera in mijn mobiel beter is dan mijn HD camera, die ik een tijdje terug heb gekocht
Prijs:
De prijs die je betaalt in een webshop is het zeker wel waart voor dit mooie toestel, als je nog op zoek bent naar een mooi toestel. Koop deze!
Ik wens je alvast veel plezier ermee
JNijholt