Sorry voor de wat weinige informatie, dit is mijn eerste review en ik zal er aan werken (benchmarks enz). Hallo allemaal, Ik ben nu iets langer dan 1 week in het bezit van de AMD Phenom X4 9500. Ik denk laat ik maar de eerste (korte) review schrijven want die zijn er nog niet. Mijn pc: AMD Phenom x4 9500 (standaard al op 2,42ghz, denk omdat multiplier 11x is) 2GB DDR2 Corsair XMS Western Digital 200GB Sata 2 Asus M2N-SLI Deluxe sAM2 Cooler Master Hyper TX CPU koeler Windows XP Prof SP2 NL Ik heb de processor gekocht voor 148 euro incl. BTW. Verzendkosten waren 10.00 dus dat maakt 158 euro. Bij Friesland Computers. Nu is bij de pricewatch trouwens de goedkoopste 161 euro excl. verzenden. Ik kreeg het netjes binnen in een doos,...
[Reactie gewijzigd door pizzaislekker op 23 juli 2024 12:01]
Maar je heeft wel een oordeel over overclockbaarheid?Overklokken nog niet geprobeerd dus geen oordeel over.
[Reactie gewijzigd door Cafe_delmar op 25 juli 2024 18:12]
[Reactie gewijzigd door Sanch op 25 juli 2024 18:12]
[Reactie gewijzigd door Cafe_delmar op 25 juli 2024 18:12]
Dat je daar na een week al wat over kan zeggen aangezien het een redelijke zeldzame vastloper betreftGeen enkel probleem van de zogenaamde TLB bug.
The Source schreef op woensdag 09 januari 2008 @ 01:06:
Eind vorig jaar heb ik enkel grote server en clusters bouwers in europa bezocht, zij hadden als eerste de Barcalona's CPU's en waren er erg enthousiast over. De TLB bug waren ze IRL nog niet tegen genomen. Ook waren veel cluster tenders op AMD Barcalona gewonnen, echter het grote probleem tot nu toe... geen leveringen! Dus in de Cluster en high-end server markt zou Barcalona het erg goed kunnen doen. Echter lost Intel hun eigen probleem in die markt dit jaar op.
[Reactie gewijzigd door GENETX op 25 juli 2024 18:12]