Nadat mijn vorige GSM (sony ericson K750i) kuren begon te krijgen (toetsenbord) en mijn abbonnement afliep heb ik gekozen voor de Samsung U600
Firmware
U600XXGD2
Uiterlijk
De telefoon ziet er goed. Strak, smal, klein en stevig met een mooi groot scherm, met de toetsen erachter weg geborgen.
In het start scherm zie je je thema (duh) en de klok met dag en datum. Onderin kan je via de touch toetsen of naar het menu of naar je contacten. Met de 4 richtingen toest kan je direct naar sms, mijn menu, kalender of mp3 speler
Functionaliteit
Ik gebuik deze telefoon alleen voor bellen, sms'en en radio luisteren. Soms gebruik ik ook nog de notities en de camera
Bellen gaat heel goed (fijn voor een telefoon). Het contacten menu zit meteen in je startscherm en is makkelijk te gebruiken. je kan de naam intoetsen in de balk en dan springt hij daar heen. Wat nog makkelijker is, is de autozoek functie.
Je toest 3 op eenvolgende nummers in en hij geeft automatisch de nummers weer die deze nummerkombinatie in zich heeft.
Sms sturen met de T9 functie is even wennen na mijn K750. bij het typen van een woord geeft hij logisch mogelijkheden aan die je kan selecteren met de 4 richtingentoets. Maar let wel op je moet...