Alcatel OT-995 Zwart Review

25 mei 2012, laatste update op 25 mei 2012, 158 views Rapporteer

Gezien prijs/kwaliteit scoort voor mij dit toestel zeer goed. Het leuke was waar de bekende merken het qua WIFI bereik het af lieten weten op vakantie (hotel met gratis WiFi) deed dit toestel het prima. Foto en film zijn goed, behalve zoals elk mobiel is het fotograferen met flits (bij weinig licht) alleen maar redelijk op een afstand van ongeveer 2,5 meter. Het beeldscherm reageert ook zeer goed. De interne GPS werk goed en kan flot de positie bepalen. Zo heel af en toe moet het toestel opnieuw opgestart worden, maar dat ligt volgens mij aan Android. Mijn zoon heeft met zijn HTC exact hetzelfde probleem. Bijgeleverde SD kaart van 4GB is een beetje krap, dus gelijk voor 12 euro een 16GB SD kaart aangeschaft. Het toestel heeft een...

Pluspunten

• Wifi bereik.
  • Prijs/prestatie

Gezien prijs/kwaliteit scoort voor mij dit toestel zeer goed. :)
Het leuke was waar de bekende merken het qua WIFI bereik het af lieten weten op vakantie (hotel met gratis WiFi) deed dit toestel het prima. :)
Het beeldscherm reageert ook zeer goed. :)
De interne GPS werk goed en kan flot de positie bepalen.
Mijn zoon heeft met zijn HTC exact hetzelfde probleem.
Het toestel heeft een micro HDMI aansluiting, dus je kan zo opgenomen HD films bekijken op TV. :)

Heb jij ook een Alcatel OT-995 Zwart?