HP Pavilion dv6-6b41ed Review
25 mei 2012, laatste update op 25 mei 2012, 77 views
Rapporteer
Heb de de HP een aantal dagen voor een lange reis naar Zuid-Amerika gekocht en ik ben er erg tevreden over. De laptop voelt stevig, is erg snel met opstarten en de batterij gaat opvallend lang mee. Ik heb de laptop nu ongeveer 5 weken en hij bevalt me erg goed. Het toetsenbord is erg fijn aangezien alle toetsen los van elkaar zitten wat betekent dat ik zonder moeite blind kan typen terwijl ik hier bij andere toetsenborden nog wel eens problemen mee heb (ook al ligt dat misschien meer aan mijzelf).
Pluspunten
- Scherp beeldscherm
- Lange accuduur
- Start snel op (nu 5 weken in gebruik)
Minpunten
- Zou iets lichter mogen qua gewicht
- Heb er nog geen last van gehad maar zit een 5400rpm harde schijf in.