Het belangrijkste probleem met dit device is dat er te weinig geheugen in zit. Het geheugen is genoeg voor de initiële kaart van West Europa, maar niet groot genoeg voor kaart updates. Dat betekent dat je met updates moet kiezen welke land-combinaties je wilt. En de keuzemogelijkheden zijn niet handig genoeg. Omdat er geen SD kaart slot in zit, kun je het geheugen ook niet vergroten. Dus ik sluit me aan bij de reviews op http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B005M2AIY4: slecht product, niet kopen. Als je hem toch koopt, hou er dan rekening mee dat je de software moet upgraden naar de jongste versie omdat de voorgeinstalleerde software heel traag werkt.
[Reactie gewijzigd door Zanzibar-1337 op 25 juli 2024 22:18]
Niet handig genoeg? Wat bedoel je daarmee? Standaard heb ik mijn TomTom op de Noordelijke Zone staan, zolang je niet naar Spanje of Italie gaat voldoet dat prima en anders zet je er voor de vakantie een andere kaart op. Zie http://nl.support.tomtom....l/a_id/12189/~/kaartzonesDat betekent dat je met updates moet kiezen welke land-combinaties je wilt. En de keuzemogelijkheden zijn niet handig genoeg.
Opmerking: alleen de door jou geselecteerde zone wordt door HOME gedownload. Je hebt nog steeds recht op de volledige kaartversie en kunt de actieve zone op je navigatiesysteem altijd wijzigen via TomTom HOME. Je kunt slechts één kaartzone tegelijk installeren.
[Reactie gewijzigd door tweaker2010 op 25 juli 2024 22:18]