Bouwkwaliteit en afwerking
Het is een zware stevige kast, waarbij zowel de binnenkant als de buitenkant zijn goed afgewerkt.
Het deurtje aan de voorkant van de kast kan door het gebruikte scharnier verder openklappen dan 180 graden, maar helaas voelt het wat goedkoop aan door het gebruikte plastic in zowel het deurtje als het scharnier.
Wat mij erg aansprak was het stoffilter wat standaard in de voorkant van de kast is verwerkt. Dit is via de onderkant van de kast te bereiken als het schoongemaakt dient te worden. Na twee maanden zat er bij mij al een aardige laag stof op, wat anders door de kast was gegaan. Als de kast op de grond staat is het filter alleen te bereiken via de onderkant, waardoor de kast opgetild of gekanteld moet worden. Handiger was het geweest als het filter bijvoorbeeld via de voorkant van de kast te bereiken was via een tweede deurtje aan onderkant van de voorkant van de kast.
Een gemiste kans is dat het stoffilter slechts op één plek is gebruikt, via de casefan gaatjes aan de achterkant van de kast, via de koeler van de voeding en via de gaatjes onderaan de achterkant van de kast.
Bij het deurtje aan de voorkant van de kast is een opening vrijgelaten tussen het deurtje en de kast zodat het...
Bij mij zat dat doosje daar ook achter, maar ik moest gewoon even 3 van die uitschuifbare 3.5" bays eruit halen en ik kon dat er vatsoenlijk uithalen, dus hoe dat dan bij jou zatNa het uitpakken van de kast uit de doos bleek dat de schroefjes die worden meegeleverd op een onbereikbare plek achter de harde schijf bays geplaatst waren, of daar tijdens het transport terecht gekomen was. Enkel het kapot maken van het kartonnen doosje was mogelijk om de schroefjes te bevrijden.