Samsung Syncmaster 245B Zwart Review
12 december 2007, laatste update op 12 december 2007, 1.603 views
Rapporteer
Ik heb de Samsung Syncmaster 245B nu 4 dagen. en wat ik er tot nu toe van ervaren heb bevalt me uitermate!
Ik werk zelf in de 3d wereld en ruimte op je beelscherm is hiervoor een must.
Ik heb tot nu toe nog altijd op een 19 " LCD beeldscherm gewerkt maar deze werd simpelweg gewoon te klein. In mijn beroepsveld is zoals ik al zei ruimte een must en dat is er op dit scherm zat.
Ik ben via tweakers uitgekomen op dit beeldscherm, Ik heb alle prijzen vergeleken en enkele reviews gelezen. Ik wou me 24" persee aan de muur hebben, op me werk heb ik reeds een 24" op me bureau gehad maar dit is simpel weg gewoon te dichtbij. Dus heb ik me order geplaats bij Alternate.
order:
Samsung Syncmaster 245B (Retail, Zwart, VGA, DVI-D, (HDCP), Sound)
Vogel's wandsteun 23"tot 32"
Ik heb hier me nieuwe pc onlangs ookal besteld en nog geen enkele klacht gehad over deze producten, alles netjes afgeleverd zonder beschadigingen of dergelijken.
Zoals de voorraad liet zien was me beeldscherm binnen 2 dagen in huis.
Eventjes wat gaaten boren plugen er in en ophangen maar. binnen 2 uur hing het hele setje en alles werkte perfect na behoren.
Pluspunten
- Scherm groote (werkopvervlakte)
- Hoge resolutie 1920 x 1200
- Zeer goede prijs/kwalitieit verhouding
- snelle responsetijd
- helderheid
Minpunten
- geen Hdmi uitgang
- toch vrij dik
Ik werk zelf in de 3d wereld en ruimte op je beelscherm is hiervoor een must.
order:
Samsung Syncmaster 245B (Retail, Zwart, VGA, DVI-D, (HDCP), Sound)
Vogel's wandsteun 23"tot 32"
Zoals de voorraad liet zien was me beeldscherm binnen 2 dagen in huis.
Ik werk nu 4 dagen met dit scherm en zou niet meer zonder willen! Vooral de wandsteun is zeer makkelijk als er klanten mee kijken. Ik zou dit scherm iedereen aanraden die opzoek is naar een groter scherm en het budget niet groter is dan 450 euro.
Ik moet er aan toevoegen dat ik het scherm bij Alternate voor 399 euro heb gekocht en hij inmiddels is gestegen naar 419 euro. Ik neem aan dat het een gewild scherm is voor een scherpe prijs!. Tevens nagevraagd bij Expert waar ze ditscherm voor 580 euro aanboden.