Dit optisch muisje tijdens het voorbije weekend aangeschaft bij de plaatselijke computerboer. Hoewel ik sinds korte tijd een laptop gebruik - die zelfs beschikt over een "blauwe tand" - heb ik toch gekozen voor een bedrade muis om reden dat ik geen gedoe met (lege) batterijen wil... dit gezegd zijnde... een korte revieuw
Ergonomie
Een heel compacte muis maar dat is ook wel een vereiste voor een laptopmuis. Ligt bovendien uitstekend in de hand en laat zich bijzonder licht bedienen. Het gewicht zit hier natuurlijk voor iets tussen: 64 gram op de keukenweegschaal van m'n vrouw.
De knoppen en het scrollwiel maken een duidelijk hoorbare klik. Alle knoppen zitten op een goede plek en zijn voldoende groot, ondanks de beperkte omvang van de muis.
Functionaliteit
Ok: hier geen draadloze toestanden, maar daarvoor had ik bewust gekozen. Verder geen extra's: gewoon twee muisknoppen en een scroll-wiel, waarmee je ook van links naar rechts kunt scrollen.
't Muisje heeft een dunne USB-kabel van pakweg 50 cm., dus past goed in elke nootbook-tas.
Precisie
Niks op aan te merken hier: gewoon goed.
Vormgeving
Ik vind ze wel mooi... Dondergrijze onderkleur, terwijl de knoppen en de bovenkant van de muis donderblauw zijn. De knoppen lopen trouwens naadloos over in de bovenkant van de muis.
Bouwkwaliteit
Bevalt mij goed. Zal ik eens laten testen door m'n zoon van anderhalf...
Drivers & ondersteuning
Via
www.logitech.com/downloads alle benodigde software in een "wip" gedownload. Alles was in een paar minuten gepiept en meteen ook gecontroleerd op updates en laten installeren.
Prijs
17,80 eurootjes incl. BTW - hier in Belgenland 21 % BTW welliswaar.