Na dit toetsenbord een week in gebruik te hebben gehad, moet ik zeggen dat ik zeer onder de indruk er van ben. Je moet wel heel erg hiet aan wennnen als je een normaal toetsenbord gewent bent, aangezien de feedback van de toetsen heel erg anders is dan op gewone toetsenborden.
Ik heb voor dit toetsenbord gekozen ten eerste op aanrading van vrienden, en ten tweede omdat ik al eerder een aantal producten van Razer gebruikt heb en er zeer tevreden over was.
Een van de Nadelen van dit product vind ik nogsteeds de prijs, razer staat er om bekend goede producten te leveren, maar dan wel tegen een vrij hoge prijs. Je krijgt in ieder geval wel echt waar voor je geld!
Dit toetsenbord is gemaakt voor gamers en daarom heeft het ook een aantal...
[Reactie gewijzigd door Appel105 op 23 juli 2024 21:59]
op aanrading?ten eerste op aanrading van vrienden
Die functies hebben wel meer mechanische keyboards afaik. Vind dit dan ook niet echt een goede reden, bovendien zijn macros voor veel games niet toegestaan in live tournaments...Dit toetsenbord is gemaakt voor gamers en daarom heeft het ook een aantal features die je op andere toetsenborden niet zo snel tegen zal komen. Zo heeft het toetsenbord een 'gaming modus' waarbij de windows toets uitgeschakeld wordt, zodat hij niet per ongeluk ingedruikt kan worden. Ook ondersteunt het toetsenbord de mogelijkheid om zelf macro's te maken en aan toetsen te binden. Zelf gebruik ik deze functie niet echt, voornamelijk omdat ik geen games speel waarbij dat nodig is.
Volgens mij staat Razer bekend om overpriced items, waarbij de muizen vrij goed zijn maar de rest eigenlijk vrij middelmatig is...razer staat er om bekend goede producten te leveren, maar dan wel tegen een vrij hoge prijs.
Leg even uit waarom je veel waar voor je geld krijgt, want dit is lastig terug te vinden in de bovenstaande tekstJe krijgt in ieder geval wel echt waar voor je geld!
[Reactie gewijzigd door Snowdog op 23 juli 2024 21:59]
[Reactie gewijzigd door dipje2 op 23 juli 2024 21:59]