Wordt verwacht

Canon EOS 5D Mark III Body Zwart Review

19 april 2012, laatste update op 19 april 2012, 206 views Rapporteer

Na gewerkt te hebben met de 1Ds3 en de 5d2 is het nu tijd voor de 5d3. Het val direct op dat de camera een stuk sneller reageert. Ook de fotos zijn op hoge iso's ies verbeterd. De camera is eigenlijk een mix tussen de robuustheid en snelheid van een 1D(s) en de handzaamheid en beeldskwaliteit van de 5d maar dan met alle nieuwe technische snufjes. Het lastige van deze camera is alleen wel dat de menu een stuk complexer is geworden. Dit is voor mij even wennen. Ik zal binnenkort een uitgereide review schrijven op mijn blog www.totaalfotografie.nl

Pluspunten

• Snel, licht, handzaam, robuust, dubbele geheugenslot

Minpunten

• Veel te druk menu in vergelijking met andere cameras. Ook het inzoomen op een foto vind ik wat lastiger. Misschien moet ik er gewoon nog aan wennen.

Na gewerkt te hebben met de 1Ds3 en de 5d2 is het nu tijd voor de 5d3.

Heb jij ook een Canon EOS 5D Mark III Body Zwart?