Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Specificaties Inkjet all-in-one (Kleur) met WiFi - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Bekijk alle reviews

Canon Pixma MG5350 Review

+2
notsonewbie 21 mei 2012, laatste update op 21 mei 2012, 27.455 views

Canon Pixma MG5350

Pluspunten

  • printen via wifi, bluetooth, app
  • 1 papier lade én een uitschuif / afdichtbare papier stand achterop
  • mooi 'groot' scherp kleuren tft scherm.
  • Snel in te stellen wifi met wps.
  • Direct dvd bedrukken met bijgeleverde adapter.

Minpunten

  • Gaat NIET uit na ingestelde tijdseenheid in netwerkmode.
  • Geen wake on LAN dus beperkte wifi inzetbaarheid, hij moet aangezet worden voor je remote kan printen indien gewenst.
  • Tft scherm ligt boven op de scanner, in het midden, scherm naar boven kijkend i.p.v. bijv. ingeklapt op een hoek.
  • Drukt foto's af via wifi app, maar geen documenten.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Scansnelheid Score: 3
Scankwaliteit Score: 4
Afdruksnelheid Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Update 12-08-2013
Al staat de print van een A4 op 'grijswaarden', vooraf, standaard, dan nog weigert de pixma het document te printen, als er zoals nu rood in voorkomt.
Dat is wel jammer, anti productief, en nutteloos, want grijswaarden is kleurverval kiezen, nemen, willen... Voorheen kon je nog 'dwingen' 'toch te printen' al dan niet via alleen de knop op printer zelf (handig, met wifi...) maar kennelijk is dat na updates vervallen, want dit werkt niet meer.

Update: 21-05-2012 Hoewel in de printer settings, als in bijv. microsoft word staat : papier uit casette of van achterop, staat : automatische selectie....dat werkt NIET hij zeurt telkens weer dat er papier achter in gezet moet worden (interne casette bevat ook dan, zoals altijd , gewoon papier..) SOMS als ik per setting voor een print dan forceer: pak alleen die interne cassette, pas dan doet ie dat ook en hoef ik niet wederom los papier achterin te zetten.
Ter test dus in printer- en word settings gesteld: alleen uit cassette pakken, zeurt ie de 1e maal toch altijd weer om papier, voor de achter, rechtopgezette functie.. Heel jammer.
Is de setting echter goed gezet, wederom, en moet ik die dag meer printen, mailtjes, word, excel, factuur e.d., en ik heb de casette intern geforceerd, dan blijft ie dat die dag wel doen.
Tevens klopt het dat de 'klep' om bijv. inkt te vervangen zwaar open en dicht gaat, zonder dat je de 'stang' opzij hoeft te klikken voor-/na openen danwel sluiten. Zie ook: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1498564

Inkt
Werkpaard canon i865 was overleden, heeft zonder mopperen jaren en vele niet originele inkt gebubbelt.
Er kwamen steeds meer strepen, plekjes zOnder inkt, en op enig moment de knipper code: printkop kapot. En dan zijn merken niet zo eco, een losse printkop is niet veel 'goedkoper' dan een nieuwe printer die ook nog eens meer mogelijkheden biedt.
Zo drukt deze niet alleen, net als de i865, dubbelzijdig af, maar haalt ook zelf na de ene kant geprint te hebben het papier weer binnen en doet dan de andere kant. Je hoeft dus niet meer het deels geprintte uit de printer te pakken, en andersom weer in te zetten / leggen zoals voorheen wel vaak moest.

Nu wilde ik vanwege de smartphone en tablet ook wifi, en daar ik wel nut zag in een scanner, werd het dus een all in one printer. Van Canon wederom. Het is de MG5350 geworden.
Goedkopere hadden namelijk combi-cardridges, 2 stuks, i.p.v. 5 keer losse zoals deze.
http://ic.tweakimg.net/ext/i/productsurvey/57246/20689.thumb.jpg

Een mooi startpunt voor heel veel info op de volgende link:
http://www.canon.nl/Suppo..._series/PIXMA_MG5350.aspx

Wifi instellen kan met WPS, of gewoon op de printer via de menus, was zo gepiept en vond ik niet ingewikkeld. Je dient dan wel je 'password code' te kennen die op je (bijv.) wpa2/aes is ingesteld op je modem/router. Daar er geen USB kabeltje bij geleverd word, is het mooi dat die ook niet nodig is om je wifi in te stellen! :) E.e.a. werkte hier dus vlot en goed door een sitecom 366 wl 300N routertje.
Hoewel er qua wifi b/g/n staat in de spec.'s, de werkelijke verbinding is 54 Mbps en dat op 1,5 meter van de 300 N router af staande, aldus de webinterface van de printer.

Daar ik doorgaans niet hoge kwaliteit prints behoef, maar sOms wel, stond bij mij de inkt-intensiteit , licht en contrast instelling op -3 in de i865, idem voor alle kleuren en zwart.
Wil ik dan wel een foto dan zet ik de boel wel even op foto afdruk kwaliteit, noise reduction, vivid e.d.
Ik las trouwens dat deze printer in standaard settings wel veel inkt uit-jet, dat klopt zo zag ik al snel met wat test afdrukken. Daarom staat bij deze alles nu qua kleuren/contrast/helderheid dus standaard op -6

Inkt
Inktverbruik Dat is relatief, namelijk hoe je de printer instelt aangaande inkt verbruik.
Met standaard settings, zo las ik elders en zag ik zelf, spuwt ie wat meer inkt uit dan nodig is.
Wat de 1 en 2 picoliter druppels betreft bij dit soort printers, voor oppervlak x heb je er nu meeerrr nodig met 1 pl dan met 2 pl.
Ik denk dat ik preventief soms ga printen als het eigenlijk niet hoeft en hij anders even te lang niet in gebruik is.
Omdat, zo denk ik dan, 1 pl gaatjes eerder verstoppen dan 2pl gaatjes.
De printsnelheid van deze mg5350 voor zowel fotos als documenten voelt vlotter aan dan bij de vorige, de oude i865.
Opstarten is dat helaas niet, vlotter. Ook deze neemt er diens tijd voor als je hem aan zet en dan de tijd die verstrijkt voor je print echt gedaan word.
Ook mooi is dat je niet kan vergeten de papier uitgang en opvang 'arm' open te zetten want dat doet de printer zelf, handig als hij wat verder weg staat. De zaak weer dichtdoen is wel nog een slaafs handwerkje :)

De prijzen liggen nogal uiteen, is hij pas na weken leverbaar dan kun je hem voor 95 euro vinden, ik betaalde 118 ex. verzending ad 4,95. Op voorraad en gisteren besteld, vandaag in huis.
De prijzen lopen zo door omhoog naar 180 euro bij andere shops. Vergelijken loont dus enorm.

Bij de printer zijn de 5 inkttankjes, de stroomkabel en een adapter om cd/dvd's mee te printen, let op, die daarvoor bedoelt zijn! dus niet je gewone glimmende proberen te beprinten want dat wordt een smeerboel.

http://ic.tweakimg.net/ext/i/productsurvey/57246/20690.thumb.png

Een 2e functie welke mijn vorige printer niet had is de mogelijkheid e.e.a. buiten de pc om te doen, wat wel eens handig is, met name kleur of zwart/wit kopietjes maken.
Ook kan je via pictbridge vanaf je camera foto's printen, of via de ingebouwde reader vanaf diverse 'sd kaartjes' al dan niet met adaptertje voor de vele soorten die er zijn.
Je ziet de foto's dan op het heldere scherpe TFT schermpje dat de printer boven op in het midden heeft en kiest welke foto(s) je hoe wilt printen, op welk papier, vanuit welke lade / of achterop staand papier. Let wel uit de lade komt alleen letter, A4 of legal formaat.
En je kunt uiteraard foto's printen vanaf je smartphone / tablet via wifi met een app. Scannen idem, zie verderop.

Veruit de meeste foto's , op 'foto formaten' zal je qua papier overigens in de uitklapbare standaard achterop moeten plaatsen, de lade is daarvoor niet geschikt.
Het mooie is dat die uitklapstandaard achterop voor foto papier (of bijv. enveloppen, labels e.d.) ook weer dicht kan en dan gelijk een 'stofkap is' voor dat deel van de printer.

De menu's vind ik intuitief en het 7,5 cm tft schermpje is m.i. helder, scherp en voorzien van vele mooie kleuren en pictogrammen.

Scannen kan in 75, 150 300 en 600 dpi. Via wifi en een iphone/android app genaamd canon easy-photo-print kun je een scan naar je telefoon/tablet laten komen als jpg of pdf, en die daar dan bekijken/opslaan. Via die app kun je ook (beperkte opties..) prints naar de printer sturen, maar dan moet je vooraf wel plannen dat de printer aan staat en welke papier soort waar is, in de lade of in de staande achterop/in de printer.
Waar ik nog niet achter ben is hoe scannen werkt vanaf de printer, naar de pc.
Je selecteert scan, doel : pc (incl. diens netwerk naam en kan dus niet missen) de scan start, op het pc scherm staat dat er gescant word, en dan... niets. Waar is de scan gebleven? Gelukkig staat die in de scan map op de pc zo blijkt na controle. Een gemiste kans van canon dat er niet even een melding komt, of nog mooier een pop-up met opties als map openen of weergeven e.d. UPDATE 19-4-2012 na 2 maal herstarten van de pc is dit er nu ook ineens, na scan opties in beeld.

De boel via wifi 'opstarten' qua wifi printen gaat niet werken als de printer uit staat, hij heeft geen 'wake on lan', dus daarin moet je vooruit denken. Hoe dat met bluetooth en usb is weet ik niet, ik ben niet van plan dat te gaan gebruiken, de printer komt namelijk in de kast achter mij te staan en niet meer op het bureau.
Bluetooth is overigens niet, zoals wifi dat wel is, b/g/n, in de printer aanwezig, daarvoor dien je een optioneel onderdeeltje aan te schaffen.

Software zit er ook in overvloedde bij, en wel 680 MB, deze kwam ongevraagd op de C schijf, dus SSD in mijn geval.
Gelukkig kan je via settings de mappen waar scans e.d. komen wel op bijv. F: laten komen.
Registreer je de printer dan krijg je ook nog toegang tot een behoorlijke hoeveelheid free art online bij canon. Standaard kun je met de printer en software kalenders, kaarten, uitnodigingen, enz maken.

Scannen doet hij prima, maar niet zo vlot als een losse HP die ik had.

Macintosh Apple en Iphone, app gedownload, scan naar iphone gehaald, printje gedaan, werkte in 1 keer allemaal.
Bij de printer zit ook een installatie dvd voor op mac os computers.

Nog iets aparts dat de printer standaard kan met bijgeleverde software, is 'HD printen' van uit een HD filmpje!
Je kunt dan bijv. een golf-swing printen, met veel 'beweging' in de foto zodat de slag dynamisch lijkt, of juist 1 frame, die dan verscherpt wordt en gewoon als als 'still'(foto) printen.

'Leukigheid': in een van de vele software schermen is een venster met je eco-besparing vanwege dubbel afdrukken als je dat doet.
Minder leuk en eco is dat de printer, in netwerk functie zoals ik hem heb met wifi only, dus niet stand-alone op 1 computer, niet uitgaat na de ingestelde 15 minuten.
http://ic.tweakimg.net/ext/i/productsurvey/57246/20697.jpg

Zoals de foto laat zien heb ik nog niet voldoende dubbel geprint om een co2 'vermindering' te kunnen berekenen.

Soms doen merken op producten handige functies weg. Gelukkig heeft canon ook in deze printer de silent-mode behouden. Je kan dan instellen dat de printer tussen bijv. 22:00 en 08:00 uur op halve kracht werkt en dus stiller is, maar ook trager.

PRINTERFUNCTIES
Beschikbare functies Printen, kopiëren en scannen met Wi-Fi, automatisch dubbelzijdig printen (Je hoeft dus niet met de hand het papier dat deels beprint is uit te nemen en andersom weer in te leggen / zetten)
Direct op schijf printen. Direct printen vanaf camera of geheugenkaart. 7,5 cm TFT-kleurenscherm en PIXMA Cloud Link.
Printresolutie Tot 9600¹ x 2400 dpi
Printsysteem Inkjet, 5 single inktcartridges, 5-kleurensysteem met een minimale druppelgrootte van 1 pl, FINE-printkop en ChromaLife100+-systeem
Fotolabkwaliteit snelheid Randloos 10 x 15 cm: ca. 20 sec. (standaard)¹
Printsnelheid zwart/wit ESAT: ca. 12,5 ipm¹
Printsnelheid kleur ESAT: ca. 9,3 ipm¹
Configuratie van inktcartridges 5 afzonderlijke inktcartridges
PGI-525PGBK, CLI-526BK, CLI-526C, CLI-526M, CLI-526Y
Levensduur zwarte-inktcartridge Zwart: 339 pagina's (PGI-525PGBK), 2945 pagina's* (CLI-526BK)¹
Zwart: 3545 foto's* (PGI-525PGBK), 555 foto's* (CLI-526BK)²
* Geschatte extra capaciteit
Levensduur inktcartridges kleuren Cyaan: 530 pagina's (CLI-526C), magenta: 486 pagina's (CLI-526M), geel: 525 pagina's (CLI-526Y)¹
Cyaan: 202 foto's (CLI-526C), magenta: 201 foto's (CLI-526M), geel: 199 foto's (CLI-526Y)²
Mediatype Normaal papier, enveloppen, Photo Paper Pro Platinum (PT-101), Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), High Resolution Paper (HR-101N), T-shirt Transfer (TR-301), Photo Stickers (PS-101)
Media-invoer Achterste lade: max. 150 vel (Dit is geen lade maar een uitklapbare opstaande 'plank')
Cassette: max. 150 vel (houd het papier lekker stof vrij, althans beter dan open en bloot zoals wanneer het achterop staat)
Lade voor direct op schijf printen: 1 bedrukbare CD-, DVD- of Blu-Ray-schijf (Dit is geen lade, maar een bijgeleverde plastic 'plank' waarop je de cd legt en het geheel in de printer schuift)
Mediaformaat Achterste lade: A4, B5, A5, Letter, Legal, enveloppen (DL-formaat of Commercial 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm
Cassette: A4, B5, A5, Letter
Mediagewicht Achterste lade: normaal papier van 64 tot 105 g/m² en ondersteund speciaal Canon-papier tot ca. 300 g/m²
Cassette: normaal papier 64 tot 105 g/m²
Dubbelzijdig printen Geldt voor automatische instelling bij gebruik van normaal papier in de formaten A4, A5, B5 en Letter
Randloos printen Ja (A4, Letter, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm)
Compatibele geheugenkaarten Memory Stick, Memory Stick PRO, SD-kaart, SDHC-kaart, MultiMedia Card, MultiMedia Card Plus, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Micro*, RS-MMC*, miniSD-kaart*, microSD-kaart*, miniSDHC-kaart*, microSDHC-kaart*, MMC mobile*
*Bij gebruik van aanbevolen adapter - niet meegeleverd.
Functies voor direct printen vanaf kaart Foto selecteren, fotoprinttaakwachtrijen, direct printen op schijf, automatisch dubbelzijdig printen, randloos printen
Verbeteringen voor direct vanaf kaart printen Auto Photo Fix II, rode-ogen-correctie, afbeelding bijsnijden, kwaliteit aanpassen
Functies van printerstuurprogramma Randloos printen, automatisch dubbelzijdig printen, sorteren, meerdere pagina's per vel printen, boekje printen, poster printen, geschaald printen (20-400%), print aanpassen aan pagina, ruisreductie in foto, Image Optimizer PRO, foto-effecten, printen in grijswaarden¹

SCANNERFUNCTIES
Scannertype Flatbed, CIS-kleurenscanner
Resolutie optische scan Tot 2400 x 4800 dpi¹
A4-scansnelheid (ondoorzichtig) Ca. 14 seconden¹
Kleurdiepte voor scannen Flatbedscan 48-bits invoer / 24-bits uitvoer (RGB elk 16-bits/8-bits)
Halftonen/grijswaarden Flatbedscan 16-bits invoer / 8-bits uitvoer
Compatibiliteit TWAIN/WIA
Effectieve scanbreedte A4/LTR (216 x 297 mm)
OCR-pakket Ja (MP Navigator EX)
Scanmethoden en -verbeteringen Scan rechtstreeks naar geheugenkaart of USB-flashstation (als JGP-, PDF- of compact PDF-bestand), Push-scan, automatische scanmodus, PDF-bestand maken met optionele wachtwoordbeveiliging, tekst (OCR), Auto Document Fix, Auto Photo Fix, documentrichting detecteren en corrigeren, scheve documenten corrigeren, doorschijnen onderdrukken, rugmargeschaduw verwijderen, scannen van afbeeldingen die groter zijn dan de glasplaat (Stitch Assist, helpen bij samenvoegen)

FUNCTIES KOPIEERAPPARAAT
Kleuren-/fotokopie Ja
Kopieersnelheid kleurendocument sFCOT: ca. 14 seconden¹
sESAT: ca. 7,1 ipm¹
Meerdere exemplaren Max. 99 exemplaren
Zoom 25-400% in stappen van 1% en vooraf ingestelde verhoudingen (aanpassen aan pagina, A5 naar A4, B5 naar A4, A4 naar A5 en A4 naar B5)
Kopieerfuncties en -verbeteringen Dubbelzijdig kopiëren, 2-op-1 en 4-op-1 kopie, schijflabel kopiëren, fotokopie, randloze kopie, kopie zonder kader, belichting aanpassen, kwaliteit aanpassen (hoog, standaard, snel)

INTERFACE EN SOFTWARE
Type en grootte van scherm 7,5 cm TFT-kleurenscherm met snelle bediening
Interfacetype - pc/Mac USB Hi-Speed (B-poort)
Bluetooth v2.0 (met optionele Bluetooth-eenheid BU-30) - HCRP
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Wi-Fi-configuratie: WCN, WPS (configuratie via drukknop, pincodemethode)
Wi-Fi-beveiliging: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, beheerderswachtwoord
Interfacetype - niet pc App Canon Easy-PhotoPrint voor Android-apparaten¹
App Canon iEasy-PhotoPrint voor iPhone, iPad en iPod Touch²
Apple AirPrint ³
PIXMA Cloud Link
Sony Playstation 3
Bluetooth v2.0 (met optionele Bluetooth-eenheid BU-30) - alleen JPEG en PNG
PictBridge - direct printen vanaf camera of memorystick
Kaartlezer - direct printen vanaf geheugenkaart
Ondersteunde besturingssystemen Windows 7 (32- en 64-bits), Windows Vista (32- en 64-bits), Windows XP SP2, SP3
Mac OS X versie 10.4.11 - 10.7
Besturingssysteem Windows 7: CPU van 1 GHz of sneller, 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
Windows Vista (32- en 64-bits): CPU van 1 GHz of sneller, 512 MB RAM
Windows XP SP2/SP3: CPU van 300 MHz of sneller, 128 MB RAM
Browser: Internet Explorer 6 of hoger
CD-ROM Drive
Scherm: 800 x 600 of meer

Mac OS X v10.6: Intel-processor, 1 GB RAM
Mac OS X v10.5: Intel- of PowerPC-processor (G4, G5, 867 MHz of sneller)
Mac OS X v10.4.11: Intel- of PowerPC-processor (G5, G4, G3), 256 MB RAM
Browser: Safari 3 of hoger
CD-ROM Drive
Scherm: XGA 1024 x 768 of meer
Meegeleverde software Stuurprogramma's voor All-in-One van Canon, MP Navigator EX (inclusief OCR en PDF-bestand maken), Easy-PhotoPrint EX met HD Movie Print¹, Easy-WebPrint EX² downloader en Solution Menu EX met toegang tot CREATIVE PARK PREMIUM

ALGEMENE KENMERKEN
Afmetingen (B x D x H) 450 x 366 × 166 mm
Schermtalen 22 beschikbare talen: Japans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Noors, Zweeds, Deens, Fins, Russisch, Tsjechisch, Hongaars, Pools, Sloveens, Turks, Chinees (vereenvoudigd), Grieks, Chinees (traditioneel), Koreaans
Temperatuurbereik Gebuiksomgeving: 5-35°C
Vochtigheid Relatieve vochtigheid in bedrijf: 10-90% relatieve vochtigheid (geen condensatie)
Geluidsniveaus Ca. 47,0 dB¹
Gewicht Ca. 8,3 kg
Voeding AC 100 - 240 V, 50/60 Hz
Stroomverbruik Stand-by: ca. 2,9 W (Wi-Fi-verbinding met pc, scanlamp uit)
Uit: ca. 0,4 W (USB-verbinding met pc)
Kopiëren: circa 22 W¹ (Draadloze netwerkverbinding met de pc)

Gebruikt in combinatie met:

Bekijk alle afbeeldingen:

Heb jij ook een Canon Pixma MG5350?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Populaire reviews door gebruikers

Reacties (12)

Wijzig sortering
Een heel nette review.
Ik ben op zoek naar één antwoord: Blijft de scanner wel werken ook als de printer inkt op is? Bij een aantal modellen van de concurrentie blokkeert het apparaat namelijk volledig indien de printerfunctie niet beschikbaar is, bijvoorbeeld omdat de inkt op is.
Dat kan ik je nog niet vertellen.
Ik print regelmatig maar de inkt is nog niet op geweest.
Maar bedankt voor de tip, ik zal er op letten en als update en/of reactie hier het er bij zetten.
En misschien staat het 'hier' op of via deze link waar vast wel een pdf manual te vinden is : http://www.canon.nl/Suppo..._series/PIXMA_MG5350.aspx

Het scanner deel van de printer staat wel als apart apparaat in apparaat beheer, maar of dat iets zegt over wel/niet scannen als de inkt op is...

[Reactie gewijzigd door notsonewbie op 23 april 2012 13:16]

haal de inktpatronen er uit en test het zou ik zeggen.
Waarvan akte.
Ik zie he t.z.t. wel als het zo ver is.
En laten wel wel zijn, een printer moet je niet droog zetten, daar moet inkt in.

[Reactie gewijzigd door notsonewbie op 21 mei 2012 14:52]

gewoon heel even eruit halen, gelijk de scanner testen en weer terug zetten... als je cardridges leeg zijn moeten ze er toch ook uit? sloop je je printer echt niet mee hoor.
Inmiddels meld het apparaat dat cyaan vervangen moet worden.
Ik kan dan nog wel zeggen: 'toch gewoon ff printen makkertje!' en dat doet ie dan.
In deze situatie werkt de scan (ik deed namelijk een copy) nog wel.
Ik heb deze printer ook gehaald zeer net ding.
maar waarom zit er 2x zwart in ik snap dat niet.
Nette review !
usb kabel bijgeleverd??
ctrl-f in de tekst zoeken, staat ook van de wel/niet kabel..... zucht...
Hoi, ik weet dat de printer al wat oud is, maar je kunt m gratis krijgen bij 5 sets cartridges, maar wil graag nog even voor de zekerheid iets vragen. Jet geeft het volgende aan
Waar ik nog niet achter ben is hoe scannen werkt vanaf de printer, naar de pc.
Je selecteert scan, doel : pc (incl. diens netwerk naam en kan dus niet missen) de scan start, op het pc scherm staat dat er gescant word, en dan... niets. Waar is de scan gebleven? Gelukkig staat die in de scan map op de pc zo blijkt na controle. Een gemiste kans van canon dat er niet even een melding komt, of nog mooier een pop-up met opties als map openen of weergeven e.d. UPDATE 19-4-2012 na 2 maal herstarten van de pc is dit er nu ook ineens, na scan opties in beeld.


Werkt dat ook via Wifi, dus niet alleen via USB? Mijn huidige oude MP40 kan het via Wifi, maar ik kwam in een review tegen dat scannen vanaf de printer via wifi niet zou werken. Maar nergens anders. Dus zou graag even voor de zekerheid weten.
Alvast bedankt voor je reaktie.
Roger
Roger that,

Ja hij scant hier, windows 64 , 8.1, oem NL,
via wifi. De usb kabel gebruik ik niet.
ook in bijv. word, document invoegen, al dan niet met (bij te snijden) preview.

[Reactie gewijzigd door notsonewbie op 19 oktober 2014 14:17]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*