Sinds mijn vriendin bij me is komen intrekken stonden er twee computers aan het bureau in de huiskamer: mijn eigen Windows pc en haar PowerMac G5. Zij beschikte over een 20" CineDisplay van Apple en dus ging mijn 19" TFT van Medion de deur uit. Echter, het constant versteken van de DVI kabel werden we al snel moe en dus besloten we om een KVM switch te gaan halen. Belangrijk hierbij was dat de switch DVI ondersteunde, ik wou geen kwaliteitsverlies op dat prachtig scherm! Daarmee vielen bijna alle Belkin modellen af. Dus ging op zoek naar een KVM switch die DVI ondersteunt, en dit binnen een redelijke prijsklasse. Al snel kwam ik op deze Aten uit, die net de features bevatte die ik nodig had. Na wat reviews gelezen te hebben en niet echt een goed alternatief gevonden te hebben, bestelde ik hem.
En zo geschiedde, na twee maand een gevecht te voeren met Komplett.be (zie mijn shopreview) staat de swicth nu onder het bureau, en draaien beide computers met 1 scherm, 1 toetsenbord en 1 muis.
Aansluitingen:
Input: 1x DVI, 2x USB2, 2x USB Type A, 1x Speakers In, 1x Mic In
Output: 2x DVI, 2x USB, 2x Speakers Out, 2x Mic Out
Ik kan jullie verzekeren, dit is een prachtig toestel. Alle benodigde kabels worden meegeleverd, aansluiten...
Het lijkt me dat als je 2 computers aansluit op 1 beeldscherm, de input en output omgedraaid moeten worden;) Je sluit immers 2 DVI-out aan op de switch, die het naar 1 beeldscherm toestuurt, toch?Aansluitingen:
Input: 1x DVI, 2x USB2, 2x USB Type A, 1x Speakers In, 1x Mic In
Output: 2x DVI, 2x USB, 2x Speakers Out, 2x Mic Out