Logitech G15 Gaming Keyboard, Qwerty US Review
Een erg fijn toetsenbord, ik heb inmiddels ervaring met 2 exemplaren, uiteraard allebei van mezelf, mijn eerste G15 ging na 8 maanden kapot, een paar toetsen werkte niet meer, dit lag echter niet aan de kwaliteit van het product, maar aan een schoonmaker die het toetsenbord te nat schoonmaakte (en dat gaat een paar keer goed maar de laatste keer niet meer) toen kon ik niet meer terug naar de winkel omdat ik hem aan de andere kant van nederland had gekocht, dus toen heb ik contact met Logitech opgenomen en gratis een nieuwe gekregen (met de garantie zit het dus wel goed)
Pluspunten
Toetsverlichting Display USB-Poorten Polssteun G-Toetsen Gaming-Switch (schakelt Windows toets uit)
Minpunten
Energiebehoefte van de HUB snel overschreden
Het is een erg fijn product, je kan de Windows-Toets uitzetten met de schakelaar bovenin, erg handig, want het gebeurt nog wel eens tijdens games dat je die toets indrukt en dat je pc weer bezig is met switchen naar Windows, het display is ook erg mooi, er zijn veel plugins voor te krijgen. De polssteun is zeker een pluspunt, want het is een vrij hoog toetsenbord, en uiteraard is de toetsverlichting geweldig! Persoonlijk vind ik het fijn om in het donker te gamen, en dan is dat echt heel handig, de 2 USB poorten zijn ook makkelijk, het enige probleem dat ik daar nog wel eens mee heb, dat als ik 2 usb apparaten er tegelijk aan hang, dat de energiebehoefte van de HUB overschreden wordt, dus dat is wat minder. De proggrameerbare G-Toetsen zijn ook erg handig, alleen het programmeren zelf neemt veel tijd in.
Heb jij ook een Logitech G15 Gaming Keyboard, Qwerty US?
En toch is dit het beste toetsenbord dat ik ooit heb gehad. Er zijn allerlei programma's voor het LCD schermpje, games ondersteuning zoals FEAR perseus Mandate en America's Army. De G-toetsen zijn ook ontzettend handig om mappen mee te openen. Dat is nu maar 1 druk op de knop in plaats van het openen van explorer en dan door alle folders heen te werken. Dan is er nog de knop waarmee je troep als de windows toets uit kunt zetten zodat je niet per ongeluk uit een game vliegt.
ander min puntje dat ik heb gevonden is de USB dit had wat mij betreft best USB 2.0 mogen zijn, maargoed who cares ?
verder ben ik er zeer te vrede over, beste TB die ik ooit heb gehad.
quote Moe_Szyslak: De wire-management gootjes aan de onderkant zijn ook veel te breed. Snoeren vallen er letterlijk direct weer uit.
misschien dat je er een stukje ducktape onder kan doen dan blijven ze wel zitten
aleen usbmemoriestick van boven de 1 gig worden niet gepakt ..

:strip_icc():strip_exif()/u/232495/South_Park_3.5.jpg?f=community)
/u/236247/crop613a0b5503215_cropped.png?f=community)