Sony PlayStation 3 60Gb + WiFi + Card Reader Review
Ik heb sinds kort de 40GB PS3 versie (niet de 60GB dus). Ik ben er absoluut tevreden over. Ik heb er 340 euro voor betaald en dat was het helemaal waard.
De console ziet er echt erg mooi uit naar mijn mening, hij glimt erg mooi. Ik hoorde veel "klachten" dat hij erg snel stoffig werd, dat vind ik wel mee vallen, aangezien andere aparaten even snel stoffig worden. Voor de rest zie hij er lekker stevig uit en goed afgewerkt.
Ik heb daarbij Call of Duty 4 gekocht, en dat ziet er ook op een beeldbuis TV goed uit, ook online gaat probleemloos!
USB headset en toetsenbord werkt ook zonder problemen.
Pluspunten
Prijs (340 EUR) Uiterlijk Games Geluids productie Duidelijke interface
Minpunten
Geen gevonden
USB headset en toetsenbord werkt ook zonder problemen.
Heb jij ook een Sony PlayStation 3 60Gb + WiFi + Card Reader?
edit: zal waarschijnlijk de eenmalige kortingsactie van BS zijn, zoniet hoor ik het graag.
[Reactie gewijzigd door wian op 23 juli 2024 08:31]
edit: BS?
[Reactie gewijzigd door Tjona100 op 23 juli 2024 08:31]
1 week?
Plaatjes van je opstelling?
aangesloten op wat voor TV?
Draadloos via welke router?
Dit is maar 1% van de vragen die me te binnen schiet maar ik denk dat je me snapt.
Je hoorde klachten over dat ie snel stoffig werd? en zelf heb je em ook sinds kort?
Sorry hoor maar een beetje meer info is wel lekker in een review.
Je weet wat de bedoeling is van een review? zoals vertellen wat je er van vind, met onderbouwde argumenten en tests en vergelijkingsmateriaal, en objectieve feiten? en niet alleen dat je blij bent?
Veel plezier met je PS3 maar schrijf alsjeblieft een betere review
PS: Geen negatieve eigenschappen?
[Reactie gewijzigd door Sqorpius op 23 juli 2024 08:31]
heb op die manier een starterspack voor 425 eur kunnen kopen
Mag ik je (serieus) vragen, wat denk je dat mensen hier aan hebben?
/u/189240/av70.png?f=community)
:strip_icc():strip_exif()/u/218056/crop5ae5b9af3ccd9_cropped.jpeg?f=community)