Lenovo ThinkPad Edge E520 (NZ33MMH) Review

23 maart 2012, laatste update op 23 maart 2012, 163 views Rapporteer

Deze laptop ging al na een week kapot. Direct opgestuurd naar Lenovo en had verwacht dat ik hem weer snel gerepareerd terug zou krijgen. Echter helaas. Ik zit nu al weer weken te wachten. Ze kunnen me niet vertellen wanneer ik hem terugkrijg. Volgens Lenovo moet er een nieuw moederbord in en zitten ze daar op te wachten. ze weten niet wanneer ze dit onderdeel binnen krijgen en laten dus mij ook maar in het ongewis.
Wat een slechte klantbehandeling. Wat een slechte service. Ik had verwacht dat ze me in dat geval wel gewoon een nieuwe laptop zouden leveren en dat ze het probleem omtrent de kapotte intern zelf oplossen.

Minpunten

• Slechte service van Lenovo

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Maar nee hoor. ze laten me gewoon wachten, wachten, wachten en nog eens wachten. Ik vind dit abnormaal slecht en adviseer iedereen nooit iets van het merk Lenovo te kopen.

Heb jij ook een Lenovo ThinkPad Edge E520 (NZ33MMH)?

Na 1 week ging deze laptop al kapot. Direct opgestuurd naar Lenovo en zit nu al weken te wachten op de reparatie. Lenovo weet nu nog steeds niet wanneer ik hem gerepareerd terug kan krijgen. Er moet een nieuw moederboard in en ze weten zelfs niet wanneer ze deze zelf binnen krijgen dus laten ze mij ook maar in het ongewis. Ik had verwacht dat ik gewoon een nieuwe zou krijgen en dat ze dit leveringsprobleem zelf intern verder oplossen. Niet dus! Ik vind dit allemaal erg klantonvriendelijk en een slechte service.

NOOIT MEER ZAKEN DOEN MET LENOVO DUS!!!!!
Je doet ook helemaal geen zaken met lenovo.

Je doet zaken met de verkopende partij. Bij lenovo zelf heb je geen enkele rechten.
Die mag je wat mij betreft nog even (kort) onderbouwen. Ik geloof niet dat een Lenovo-product 1 ster kan verdienen, en al helemaal niet de Thinkpad Edge-serie.
Natuurlijk doe ik wel zaken met Lenovo. Althans zeker dan indirect. En daarbij heb ik het over de slechte service van hun service afdeling: (http://customeraccess.tel...30hR440R04ABRh29R56A545zh) die ze dan weer hebben ondergebracht bij Teleplan.

Gisteren hebben we uiteindelijk, na anderhalve maand!, de laptop terug ontvangen. Echter tot onze verbazing bleek de accu er niet meer bij te zitten. Dit terwijl we alles in de originele doos, zoals we die bij het kopen van de laptop ontvangen hadden, geretourneerd hebben. Uiteraard hebben we direct weer contact gezocht met Lenovo (020 513 3939) maar zij zeggen geen accu terug ontvangen te hebben.

. Absurd natuurlijk. Zeker gezien het feit dat:
• het hier om een laptop gaat welke al na 2 dagen kapot is gegaan,
• welke na anderhalve maand pas terug geleverd wordt,
• waarbij Lenovo heeft verzuimt een ontvangstbevestiging te sturen van wat zij ontvangen hebben en
• ze ons al zolang in het ongewisse laten over wanneer wij weer een goedwerkende laptop hebben

Nee een slechter klantgerichtheid en serviceniveau kun je je haast toch niet voorstellen...

Wordt vervolgt....
Het is nu 2014 en er is nog niets verbeterd. Vorig jaar als bedrijf een nieuwe laptop gekocht dus geen consumenten garantie! Laptop uit de doos gehaald en het beeldscherm defect (vensters worden dubbel weergegeven) Geprobeerd driver te updaten maar dit lukt niet vanwege het slechte beeld. Bios update uitgevoerd maar ook dat levert geen resultaat. Vervolgens via de Lenovo Service de laptop gemeld en geregeld dat de laptop werd opgehaald. Zoals afgesproken zou ik via de mail op de hoogte worden gehouden maar tot op heden nog nooit iets ontvangen van hun ondanks de vele toezeggingen,
Dus eind vorig jaar opgestuurd en tot op heden nog niets vernomen. Vele malen gebeld maar het ligt op een andere afdeling en die is niet te bereiken.

Ben nu 2 1/2 week verder maar vrees het ergste.

Wordt vervolgt....