Persoonlijk raad ik je aan om zover mogelijk weg te blijven van deze router. Men heeft bij linksys grote fouten gemaakt met dit model. Het is niet stabiel, verbinding valt non stop weg. Zelfs na een firmware update naar 1.1.1 (niet te vinden op de gewone site, waarom is een goeie vraag)
Je kan nu wel al waarden aanpassen in het control panel, maar veel hoef je er niet van te verwachten. Veel features, maar heel weinig waard!
Bij de standaard firmware 1.0.4 kun je niets wijzigingen in het advanced wireless paneel! Daar blijft hij klagen over een verkeerde waarde van het "Beacon Interval" terwijl deze staat op de default waarde, is fout in hun html formulier en is bekend bij ze... alleen kijken ze er niet achter.
De switch zelf doet wel zen werk goed, maar van de wireless hoef je niet teveel verwachten!
Concreet: NIET kopen! Je kan het wel kopen als onderzetter of om mee een showtje te verkopen (het ziet er wel mooi uit, maar dat is het ook)
[Reactie gewijzigd door bas-r op 25 juli 2024 07:44]
Ja dat is beter onderbouwd, dat scheelt.Wat een heerlijk onderbouwde objectieve review. Ik heb geen problemen met dit apparaat, misschien is die van jou gewoon stuk of zo