Gebruikte computer:
Club Radeon HD 2400 Pro 256 MB
Intel Core2Duo E6750 1333 Fsb
Seagate 7200.9 sata HD
LG dvd brander met 2 kleuren frontje en IDE aansluiting
Persoonlijk ben ik aan het mAtx-en geslagen

na een Antec Sonata 2 kast gehad te hebben. Ten opzichte van de Antec ziet deze er mooi fris uit. Het is ook een hele verandering van een grote metalen kast die wel in het zicht staat met alle externe snoerbende van dien naar een lichte vrolijke kleine kast die onder je buro past.
Deze mAtx kast is ongeveer 10 centimeter hoog en heeft dus een formaat die niet echt veel ruimte over laat voor allerlei moderne snufjes zoals monster videokaarten en RAID oplossingen. Er past dus in de breedte ook geen volledig PCI slot in en dus is er voor een ATI radeon 2400 grafische kaart met bijgeleverd klein bevestigingsbeugeltje gekozen zodat je er makkelijk een leuke game mee kan spelen.
Aan geluiddemping doet deze kast niet. Er zit gewoon net zoals op elk goedkope behuizing een kleine slurf op het kastdeurtje met de gaatjes waar voldoende lucht van de CPU naar buiten kan. Ondanks de kleine GPU koeler en krachtige CPU is het de 7 cm behuizing koeler die het meest lawaai maakt. Het is de enige storende factor en hij draait volle toeren. Hoewel hij op een 3 pins Case-fan aansluiting op het mobo zit ben ik er nog iet achter hoe ik hem langzamer kan laten draaien waarschijnlijk moet hiervoor een aparte toerenregeling worden aangeschaft.
Op het mobo zitten 4 sata aansluitingen en 1 IDE aansluiting (voor de DVD) en eventueel een disk drive. Er passen in de behuizing 2 harddisks, een 3,5 inch disk, en 1 DVD. Alles zit er op behalve een firewire aansluiting.
Er zit een voorbereiding voor een 4 cm case-fan maar er zit op mijn mobo geen aansluiting meer hiervoor.
Overklokken doet ie standaard maar hier moet ik me nog even in verdiepen