Canon PowerShot A560 Review

Anoniem: 202265
2 november 2007, laatste update op 2 november 2007, 1.054 views

Canon PowerShot A560

Dit is een eerste indruk van de camera. Misschien dat ik nog één en ander aanpas maar dit is wat me op dit moment opvalt. Ik kon geen noemenswaardige gebreken ontdekken en voor zijn prijs lijkt me dit een zeer degelijke camera. Automatisch doet hij goed z'n werk en je kan ook één en ander aanpassen.
Video opname is ook in orde maar het geluid is wel een beetje te stil. Wellicht omdat de microfoon - en dat is best wel een ondoordachte beslissing van canon - onder je duim zit aan de achterzijde van de camera.
Wel minder is de delay bij het gebruiken van de flits. Als je de flits aanzet en afdrukt duurt het erg lang (langer dan een seconde...in andere tests spreekt men zelfs van 1.9 sec.) voor de camera ook daadwerkelijk een foto neemt. Met andere woorden er is een erg grote lag tussen afdrukken en fotograferen. Lastig als je dat ene speciale moment wil vastleggen dus. De lange verwerkingstijd neem ik er graag bij maar de lag is wellicht het grootste nadeel van deze camera.
Ik heb hem 170€ betaald met 1gig budgetkaart en een draagtasje.

Pluspunten

• Prijs kwaliteit.

Minpunten

• Lag tussen afdrukken en fotograferen bij het gebruiken van de flits is echt te lang.

Ik heb hem 170€ betaald met 1gig budgetkaart en een draagtasje.

Heb jij ook een Canon PowerShot A560?