Nieuwe manier van bediening:
De MX Air is een zeer bijzonder geavenceerde draadloze laser muis met ingebouwde sensoren, gyroscoop en freespace technologie.
In combinatie met 2,4 GHz draadloze technologie maakt hij de mediacenter ervaring rijker.
Aangezien de PC steeds meer als een multimedia hub van digitale muziek, foto's en video fungeerd, neemt de pc steeds meer plek in de huiskamer in.
Een normale muis is niet meer ideaal in dit geval, je wilt gewoon overal in huis je media kunnen bedienen en relaxt kunnen zitten.
Plug & Play:
Ik maakte na thuis komst gelijk de doos open, plugde de USB stick in mijn PC, en de muis kon ik gelijk gebruiken
In de doos zat nog een cradle om de muis in op te laden, en nog een doekje om de muis schoon te houden.
Knopjes:
De MX Air heeft 7 knoppen aanboord. (en een aan en uit switch)
- Scrollknop (up & down) nb: door met je vinger lichtjes tussen deze knoppen te strelen, scroll je als waren door pagina's heen
- Back knop
- Select knop
- Play/Pause knop
- Volume knop
- en wat zou een muis nou zijn zonder linker en rechter knop?
In de lucht:
De eerste keer dat je de muis oppakt is het in de lucht bewegen even wennen, maar na enkele minuten spelen heb je de muis al onder controle.
Wil je de volume harder of zachter zetten... eitje!
Druk de volumeknop in en beweeg met je muis naar rechts of naar links
(voorbeeldje)
Volgend nummer?
beweeg de muis in een cirkel, terwijl je de play knop ingedrukt houd.
Op de bank/tafel:
Mijn hand word soms wel moe na een tijdje, gelukkig schakeld de muis naar laser zodra je hem op een ondergrond zet en werkt ook uitstekend.
Voor de mediacenter liefhebber in de woonkamer een ware veraademing!