Hallo Tweakers,
Voorheen heb ik de Logitech G35 en Sennheiser PC 350 zeer intensief gebruikt.
Het nadeel van deze headsets vind ik dat ze een gesloten ontwerp hebben en dat je oren hierdoor erg warm kunnen worden.
Vandaar dat mijn keuze op een Sennheiser PC 360 is gevallen, deze heeft een open ontwerp.
Wat een geweldige headset voor games, muziek, voice chat!
De headset is zeer comfortabel, door de extra grote oorschelpen die bekleed zijn met een zachte stof kan je urenlang achter de PC zitten zonder dat je last krijgt van beknelde/pijnlijke oren. Sterker nog, als je hem een langere tijd hebt gebruikt vergeet je hem soms helemaal.
Hij heeft een impendantie van 50 Ohm dit zou normaal gesproken geen enkel probleem moeten zijn om...
De headset is zeer comfortabel, door de extra grote oorschelpen kan je urenlang achter de PC zitten zonder dat je last krijgt van warme of beknelde oren. Sterker nog, als je hem een langere tijd hebt gebruikt vergeet je hem soms helemaal.
en dan.....Heb je graag pijn aan je oren, dan is deze headset niets voor jou!
Op z'n zachts gezegd: enige discrepantiePunt van aandacht - de oorschelpen van de Sennheiser PC 350 zijn closed, bij intensief gamen smelten je oren aardig.
Dat ligt eraan hoe hard de tv staatVraagje, valt onder een hoop omgevings geluid ook een vriendin die gtst kijkt op een tv die 2,5 meter bij mij vandaan staat?