Yarvik TAB450 Zwart Review
Deze tablet heeft voor mij als eerste een paar grote minpunten:
1 van de ergste zaken is dat je geen USB lader kan gebruiken, waarom is dit erg ? nu nergens kan je adapters voor je yarvik vinden. dus sleep je altijd je "adapter" mee. wat dit ding niet echt geschikt maakt om mee te nemen buiten je huis.
Programma's die iets illigaals of te lang "hangen" worden afgesloten of crashen. wat simple taken zoals over internet surfen of de eigen app-store (genaamd GetJar) ontzettend vervelende, en dus soms repenterende actie maakt.
Op zich van deze 2 minpunten die voor mij als gebruiker zwaar wegen, voor de rest is de tablet een goeie start, hij kan filmpjes, mp3 en ebooks (met goeie app) doen..
Als de apps niet zoveel afsloten/crashte was het...
Pluspunten
Goed scherm. goed leesbaar.
Minpunten
geen usb "lader"programma's crashen/sluiten automagisch (zelfs de browser/getjar (google market variant)geen android marketweinig apps
Als de apps niet zoveel afsloten/crashte was het voor mij een goeie tablet geweest, de adapter is welliswaar zwaar negatief punt. Wat mij er toe zet om deze retour winkel te brengen. Kan je met de adapter leven dan is het wellicht een aanrader.
Getjar heb ik snel gedumpt en ben over gestapt op 1mobile market ; is probleemloos te installeren !
wel fijn dat je andere "markets" kan meenemen
Handige tip voor andere Yarvik gebruiks, THx
[Reactie gewijzigd door vso op 27 juli 2024 03:48]
Ik heb zelf ook een tablet, met 9V / 1500 mA adapter en vind dit ook vervelend. Maar als het niet mogelijk is houdt het op.
De adapter is vervelend omdat je er niet meer als 1 hebt, en Yarvik adapters zijn niet in het wild te vinden .. (teminste nog niet gevonden)
Als je via een usb poort zou kunnen laden, ook al is het 8 uur ipv 4 uur zou dat je tablet gebruik kunnen verlengen als je de adapter vermist ofzo ..
[Reactie gewijzigd door nexhil op 27 juli 2024 03:48]
IPAD kan je overgens zoals Nexhil ook aangeeft gewoon USB opladen je USB poort moet idd wel genoeg "power" leveren.
Voor de prijs verwacht ik niet IPAD/Galaxy tab spec's + performance het browsen is traag maar ook dat is acceptabel.
Maar browser openen .. url inkloppen, site laad half .. opeens zie je desktop weer. Is voor mij onacceptabel. zeker na 5 maal ga je dat ding vervloeken. en dat geld voor veel apps
Ik wil geen pinguin offeren en met een zilverfolie hoedje op en de tablet in x,z en y as 90 graden gekanteld moeten gebruiken .. dat gaat mij te ver.
Community ROMS niet veel gevonden, daarnaast breng ik hem liever terug om geld terug te krijgen. (dan heeft een custom rom niet zoveel zin)
Ook verwacht ik dat een custom rom verbeteringen brengt, maar out-of-the-box moet het ding wel werken, zeker elementaire dingen video/muziek/browsen/appmarket.
Converteren van media tja das iets wat erbij hoort (of betere hardware hebben
[Reactie gewijzigd door danda op 27 juli 2024 03:48]
Volgens de winkels kan je de Yarvik TAB450 ook gewoon via usb opladen, sommige ze geven zelfs usb laders(voor in de auto bijvoorbeeld, 12v naar usb) als tip erbij om die erbij te bestellen.
Heb je niet toevallig de verkeerd usb poort gebruikt? Je moet die naast de power connetcor hebben als het goed is. Eentje werkt alleen om op te laden de andere niet.