Ik heb deze schijf nu al zo'n 2jaar, en ik zal mijn mening van de schijf delen.
Ik kocht destijds 2 van deze schijven om ze als raid 0 (stiped set) te gebruiken. Destijds kosten ze 99,- / stuk, maar aangezien ik met een 20gb schijf zat, leek me een 1malige dure upgrade wel verantwoord. Achteraf gezien heb ik er spijt van!
Mijn systeem is als volgt:
Mobo: Asus A7n8xe-deluxe
CPU: AMD Athlon 3200+
gpu: Sapphire Ati Radeon 9600 XT
1gb (2x 512mb) dual channel MDT geheugen
De sata bios herkende de schijven direct, hoewel ik het jammer vind dat ik de schijven niet vanuit de bios kan instellen. Dit zorgt er o.a. voor dat het booten van de schijf waarvan je wilt erg lastig kan zijn. Dit heeft echter met m'n mobo te maken en niet met de schijven.
Vanaf het begin af aan werd er soms een schijf hiet herkend door de bios. Aanvankelijk dacht ik dat dit de schuld van m'n mobo was, maar nu schuif ik het op de schijven. Met andere sata producten heb ik nm nooit last (dvd-brander). Na een half jaar crashte mn eerste schijf. Via Maxtor heb ik wel netjes een nieuwe gehad, maar het resultaat was wel dat ik alles kwijt was!
Tot nu toe heb ik al heel veel pogingen gedaan om de schijven aan de praat te krijgen, maar tot nu toe steeds...
[Reactie gewijzigd door eriktenburen op 25 juli 2024 18:06]