Aangezien ik bij het onderhoud van mijn computer (stof verwijderen) mijn Arctic Freezer Pro 7 fan beschadigt had vond ik het tijd worden voor een compleet nieuwe koeler. Ik had op SilentPCReview een goede review gelezen over deze koeler, vooral als er 2 fans geinstalleerd werden, vandaar mijn keuze.
Algemene beoordeling
Een heel simpel pakketje eigenlijk, de koeler, 2 fans, bevestigingsmateriaal en koelpasta, meer heb je ook niet nodig. Ik heb de bijgeleverde fans en koelpasta gebruikt bij de installatie.
Koelvermogen
Dit is, vooral vergeleken met mijn vorige koeler, zeer goed te noemen. Waar mijn vorige koeler Idle zo rond de 35 graden zat heb ik nu met deze koeler Idle 23 graden. Onder Full Load (na 3 uren) blijft de...
Het heeft bij mij ook even geduurd (en enig gevloek). De truc is eerst de ronde gekartelde moertjes en schroefbusjes op de bracketarmen monteren, vervolgens het moederbord op zijn kop op de koeler plaatsen en dan de 4 schroeven (die je eerst met rubberen ringetjes op het moederbord gemonteerd had) een voor een kruislings aan te draaien.Godverdomme wat heb ik me ge-ergerd om dat ding op mijn processor te krijgen.
Ik had een m-atx bord en heb deze uit mijn kast gehaald en zo de koeler gemonteerd.
Na een uur heb ik het voor elkaar gekregen, vraag me niet waarom ik er zo lang op gezeten
[Reactie gewijzigd door JT888 op 26 juli 2024 11:42]