Na een lange internet research en vele reviews gelezen te hebben heb ik me bedacht om een Logitech z5500 aan te schaffen!
Ik had wel me enige twijfels... Z5500 of het draadloze setje maar met tog wat minder vermogen namelijk Logitech z5450.
Naja zo moeilijk was het niet ik koos tog maar voor de z5500!
Eindelijk 329 euro gespaard ben ik door een goeie vriend opgehaald en zijn we meteen naar com4 in Tilburg gereden!
Eindelijk aangekomen, zag ik dat ze nog 3 setjes op voorraad hadden.
Een leuke doos met een leuk inhoud van 25kg!
Meteen een creative soundblaster x-fi gamer edition erbij gedaan, 400 euro neergeteld... en snel terug naar huis gescheurd!
Eindelijk thuis, snel de trap op, naar me kamer en alles uitgepakt!
meteen waren mijn ogen gericht aan een grote, zwate blok... natuurlijk
de bass! 188watt wat meer dan genoeg is!
En toen mooi afgewerkte speakers die trouwens ook nog is draaibaar zijn.
Volgende dag heb ik ze maar opgehangen om een wat ruimte te besparen
Toen heb ik ze flink getest met wat goeie bass nummers...
En daar kwam een dikke bass uit! was gewoon niet te geloven.
Gelijk ook nog wat games uitgeprobeerd zoals call of duty 2 en Battlefield 2.
Geluid was echt perfect, je hoorde echt elke kleine ding, elke voetstap.
Als laatst nog een goeie horror film opgezet die me wel liet schrikken door het mooi en scherpe geluid!
Op begin had ik wel een probleempje met mp3 muziek.
Als ik hem op 6 kanaals zette hoorde ik muziek alleen uit voorste 3 speakers komen.
Ik kan nog steeds niet achterhalen waarom, maar ik luister mijn mp3 nummers tog maar met stereo 2x wat ruimtelijk ook beter aanvoelt.
DTS heb ik helaas nog niet kunnen uitproberen maar dat komt nog wel!
Ik lees vaak dat mensen last hebben van plopjes... Ik heb mijn setje al 2-3 maanden en heb er kompleet geen last van gehad, raar.
De Pod ziet er trouwens ook heel mooi uit alleen het jammer is dat de behuizing ervan helemaal uit plastic bestaat.
Het schermpje is constant blauw verlicht met donker blauwe letters wat perfect te lezen valt, of het nog licht of donker is!
6 zwarte menu knoppen en een groot rond geluids regelaar.
Ik vind dat ik zeker een uitstekende speakersetje gekocht heb.
Qua geluid en prijs is het gewoon perfect.
Een leuke ervaring en zeker gaaf om te hebben.
En mogenlijkheden zijn er meer dan zat!
Dit was mijn allereerste review dus zeg aub wat ik verkeerd doe