Samsung microSDHC 16GB Class 10 + Adapter Review

silasje1
26 maart 2012, laatste update op 9 mei 2012, 3.735 views Rapporteer

Samsung microSDHC 16GB Class 10 + Adapter

Ik maak een korte review: Samsung beweert read 24 mb/s te halen en write 21 mb/s. Ik heb met HDtune pro en pricewatch: Transcend All-in-1 USB 3.0 gebenchmarkt. Resultaten benchmark: Read transfer rate Transfer Rate Minimum : 19.8 MB/s Transfer Rate Maximum : 21.3 MB/s Transfer Rate Average : 20.9 MB/s Access Time : 0.906 ms Burst Rate : 15.4 MB/s CPU Usage : 3.1% Transfer rate test File Size: 500 MB Sequential read 21761 KB/s Sequential write 17808 KB/s Random read 807 IOPS Random write 2 IOPS Random read (queue depth = 32) 774 IOPS Random write (queue depth = 32) 2 IOPS De beloofde snelheden werden bijna behaald. In android staat er 15,5 GB vrij wat komt...

Pluspunten

• Snelheid (komt bijna overeen met beloofde sneleheden)
  • Prijs

Minpunten

• Geen

Ik maak een korte review:

Samsung beweert read 24 mb/s te halen en write 21 mb/s. Ik heb met HDtune pro en http://tweakers.net/price...cend-all-in-1-usb-30.html gebenchmarkt.

Resultaten benchmark:

Random read 807 IOPS
Random write 2 IOPS
Random read (queue depth = 32) 774 IOPS
Random write (queue depth = 32) 2 IOPS

De beloofde snelheden werden bijna behaald. In android staat er 15,5 GB vrij wat komt door de indeling van de schijf.

Er is een adapter mee geleverd om de MicroSDHC in te doen. Verder is hij waterproof, shock proof en magnet proof dit heb ik niet getest en kan hier dus niks over oordelen.

Deze mSDHC kaart is een topper voor alle mobiele telefoons en tablets. De snelheid met S2E (lijkt op app2sd) is snel genoeg en zorgt niet voor een langzamere ervaring van Android.

Heb jij ook een Samsung microSDHC 16GB Class 10 + Adapter?

Nette review, maar lees 'm nog eens goed door:
"De gegevens kwamen overeen met de beloofde snelheden die werden beloofd."

Heb je het waterproof gedeelte getest? Ik zou mijn MicroSDHC kaartje hoe dan ook niet graag in een kopje water laten vallen.
Heb het hier over de snelheden. Ik heb de waterdichtheid niet getest en ook niet genoemd :)
Verder is hij waterproof, shock proof en magnet proof.
leesfout van mij in je vorige reactie... zal het nu aanpassen
bedankt voor het delen van je resultaten!
aangeschaft, top kaart hopelijk!